Hopp til innhold

Bruk Mine sider

Ta kontrollen

Full oversikt med Mine Sider

På Mine sider logger du deg inn som en kunde. Dermed får du oversikt over alt som gjelder dine abonnementer og e-postadresser på ett enkelt sted.

Mine sider

På Mine sider kan du få full oversikt over kundeforholdet ditt.

Du kan administere din FriFamilie og datakontroll utland, se fakturaer, bestille tjenester, laste ned programvare eller sjekke om du kan oppgradere til superbredbånd.

På Mine sider er det lett å gjøre endringer og administrere de ulike abonnementene dine, uavhengig av om det gjelder Internett, mobil, Mobilt Bredbånd eller telefoni. Du har muligheten til for eksempel å legge til flere brukere i din FriFamilie som du kan ringe gratis til, eller stille inn DataKontroll Utland slik at du har stålkontroll neste gang du skal ut og reise.
 
* Alle tjenester på mobil blir endelig flyttet over i løpet av våren 2011, men oversikt over abonnementene dine finner du allerede i dag på nye Mine sider.

Kan du oppgradere?

Du kan også sjekke om du kan få høyere hastigheter og oppgraderer til for eksempel  Superbredbånd, eller andre bredbåndsabonnement på Mine sider.

Forbedret fakturaoversikt

Mine sider er også stedet der du får full oversikt over dine fakturaer.

Du kan se alle betalte og ubetalte fakturaer for både dine bredbånds- og mobilbabonnement, og du kan be om betalingsutsettelse eller skrive ut en fakturakopi dersom du trenger det.

Lett å fikse selv

Har du tatt i bruk tjenester som virusbeskyttelse fra Norton Internet Security, Telenor Sikker Lagring, Magic Desktop eller andre fordeler du har inkludert i abonnementet ditt?

Det er en enkel sak å få oversikt over og laste ned disse tjenestene på Mine sider. Der finner du også andre tilleggstjenester, og en oversikt over hva de koster.

Registrer deg idag

Har du ikke brukt Mine sider, bør du registrere deg  med det samme. Første gang du logger deg inn må du registrere deg på nytt. Alle kunder må registrere seg med en e-post adresse som brukernavn. Det er mulig å benytte online e-post adressen og passordet som du fikk sammen med bredbåndsabonnementet ditt fra Telenor første gang, eller en annen foretrukket e-post adresse og passord.

Du lager en brukerprofil ved å følge seks enkle steg:

  1. Velg Registrere ny bruker.

  2. Fyll inn fornavn, etternavn og fødselsnummer (11 sifre) og koden som vises på skjermen.

  3. Fyll ut mobilnummer, ønsket brukernavn og et passord med minimum 6 tegn, og huk av for å motta dette på SMS dersom du ønsker det.

  4. En engangskode sendes til mobilnummeret du oppga. Tast inn dette i neste skjermbilde.

  5. Til slutt velger du Opprett bruker.

Så er det bare til å logge inn, oppdatere profilen og få full oversikt på Mine sider!

Logg inn på Mine Sider

Se også

Kundeservice i flere kanaler

Snakk med oss

Er det noe du vil vite eller ha hjelp med? Da er det flere måter du kan kontakte oss på.

Kundeservice i flere kanaler

Norton Internet Security inkludert i abonnementet ditt

Tenk på sikkerheten

Vi surfer som aldri før. Men hver eneste gang du kobler opp ditt mobile bredbånd ligger farene på lur. Er din bærbare PC usikret, ligger den vidåpen for trusler på nettet. Det gjelder å sikre seg!

Noton Internet Security

Utnytter du mulighetene?

Utnytter du mulighetene?

Med Mobilt Bredbånd i bagasjen kan du fortsatt holde kontakten med omverdenen når du er ute og reiser. Her er tipsene som gjør opplevelsen bedre.

Tips & råd

Velkommen som Mobilt Bredbåndskunde hos Telenor

Kommet i gang?

Takk for at du valgte Mobilt Bredbånd fra Telenor, og velkommen til oss! Vi håper du blir fornøyd med produktet ditt.

Nyttig å vite

To portaler er alt du trenger

Her finner du alt du trenger

Som kunde hos Telenor får du tilgang til nyttige tjenester og mye moro for deg og familien. På Telenors nettportal finner du siste nytt og trender om sikkerhet, teknologi og nyttige tips og råd, samt et rikt underholdningstilbud.

Beste måten å holde seg oppdatert

Kopler pc til tv

Hjelp til å kople PC til TV

Det er lett å gå seg vill i kabler, tilkoblinger og innstillinger når du skal koble pc-en til en TV. Telenoreksperten gir deg noen gode tips.

Fra liten til stor skjerm