Søk
Meny

På tur med bilen? Da kan denne appen være til god hjelp

Familie på biltur til hytta har glede av drivstoffappen

Hyttetur med familie og venner? Har du husket å pakke mobilen med riktige apper?

Slik hjelper mobilen deg med å finne den billigste bensinen og dieselen.

Prisforskjellene på drivstoff kan variere stort fra en bensinstasjon til en annen. Er du blant dem som sitter mye i bil – f.eks. til hytta – kan det derfor være vel verdt å følge med på prisene. 

Den norskutviklede appen «DrivstoffAppen» hjelper deg med nettopp det. Her får du enkelt en oppdatert oversikt over bensin- eller dieselpriser i hele Norden, både for bilen og båten. Appen er drevet av brukerne selv, som fortløpende oppdaterer prisene de observerer – og på den måten hjelper hverandre med å finne de mest gunstige prisene.

·     Last ned DrivstoffAppen fra App Store 

·     Last ned DrivstoffAppen fra Google Play

Felles dugnad

Drivstoffpriser endres hyppig. Derfor er hele konseptet basert på hjelp fra brukerne. Som bruker av appen oppfordres du sterkt til selv å registrere pris på bensinstasjoner der du er. Påliteligheten på prisene er derfor avhengig av hvor aktive brukerne har vært. 

Bilde 1: Menyen i appen er enkel. Du kan se stasjoner i nærheten, se hvor du finner Norges billigste bensin og se sist oppdatert. 
Bilde 2: Appen viser deg når prisen ble registrert. Er det gått lang tid, må du kanskje belage deg på at prisbildet har endret seg litt. 
Bilde 3: For å registrere en pris, går du inn på en bestemt bensinstasjon, trykk på «Oppdater priser», og registrer den riktige prisen.

TIPS: Har du et av Telenors mobilabonnement med ubegrenset data, kan du bruke mobilen i hele EU/EØS og Storbritannia – uten begrensninger.

Bli varslet

DrivstoffAppen legger også opp til at du kan bli varslet dersom prisen går ned på en av dine favorittstasjoner. Appen har også et eget fordelsprogram der du som registrert bruker blir belønnet for å legge inn priser på drivstoff.

Merk at noen av tilleggstjenestene koster penger.