Forny energien med disse appene

Stress ned med meditasjon, yoga, pilates eller mindfulness direkte på telefonen.
meditasjon

Fra tid til annen trenger alle en pust i bakken. Tre minutters pusterom innimellom kan faktisk gjøre underverker. Synes du det er vanskelig å ta nettfrie pauser i løpet av dagen, kan du prøve en app som minner deg på å hvile. 

Både yoga, pilates og mindfulness handler om å være til stede her og nå, og å koble ut alt annet. Det finnes etter hvert et ganske stort antall apper som tilbyr opplæring i avslapningsteknikker. 

Her er noen eksempler:

Den første norske

mindfulness app

iMindfulness er resultatet av et samarbeid mellom iDeal Development og forfatteren bak boka "Senk stresset i familielivet" av Ole Christer Lund. I tillegg til en inngående introduksjon av mindfulness og informasjon om hvordan du praktiserer det, inneholder appen en muntlig instruksjon til tre effektive mindfulnessøvelser: 

  • Avslapningsresponsen (4 min)
  • Pusteanker (10 min)
  • Oppmerksomhetstrening (20 min)

Tjenesten kan brukes av både nybegynnere og mer erfarne brukere, som ønsker å strukturere og holde treningen ved like. Alle øvelsene presenteres med en rolig, norsk mannsstemme.

Appen er tilgjengelig for både iPhone- og Android-telefoner.

Yoga på farten

yoga

Bare Yoga GRATIS er din egen personlige yogatrener. Appen er en del av en serie applikasjoner, som inneholder raske og effektive treningsøkter for både menn og kvinner. Øktene demonstreres av en sertifisert personlig trener som fokuserer på de viktigste muskelgruppene.  

FULL VERSJON inkluderer:

  • Flere økter 
  • Tilfeldig og brukertilpassede økter
  • Landskapsmodus
  • Reklamefri
Alle treningsøktene er komplette med videoer som gjør det enkelt å følge med. 

"Onlineredaksjonen tester og omtaler apper med tanke på funksjonalitet, brukervennlighet og nytte, men Telenor tar ikke ansvar for innholdet i apper fra eksterne leverandører."

Skandinavias mest solgte

mindfulness app 2

Mindfulness-appen NOR har ligget på topp i Skandinavia blant betalte helse-apper, med over 200 000 nedlastinger. Appen er en slags nybegynners inngangsport til meditasjon, og du kan velge mellom flere forskjellige meditasjonstimer hvor en behagelig kvinnestemme guider deg inn i meditasjonens verden. 

Gjennom å stille inn påminnelser på de dagene og tidspunktene du ønsker, mottar du en melding når det er tid for å meditere.

  • Du kan velge om du vil sitte en lang eller kort stund. 
  • Du kan bli veiledet av en stemme eller bare sitte i stillhet med klokker som ringer underveis. 
  • Du kan tilpasse meditasjonen til å bli nøyaktig så lang som du ønsker. 

Mindfulness-appen koster og er tilgjengelig for iPhone, Android og Windows Phone.

Populært på Online.no nå: