Søk

Online.no

Meny

Nyttårsforsett for 2019: Rydd opp på mobilen

Disse appene hjelper deg å gjøre mobilen klar for et nytt år.

Spise sunnere, trene mer og bruke mindre penger. Dette er bare noen eksempler på mål vi setter for oss selv i starten av året.

Det er kanskje mange som allerede har begynt å børste støv av treningsmedlemskapet, men kanskje er det mer enn julevommen som bør trimmes – for hva med mobilen din?

Her er Telenor-appene som gjør telefonen din litt «lettere» til det nye året.

Full oversikt med Mitt Telenor

Mitt Telenor er et godt utgangspunkt for å få kontroll over alt som har med mobilabonnementet ditt å gjøre. Appen lar deg som Telenor-kunde ordne det meste selv.

Du får full oversikt over mobilabonnementet, fakturaer og hvilke tjenester du har aktivert. Ettersom Telenor ikke har noen binding kan du endre abonnement etter behov i Mitt Telenor. Appen lar deg også fylle på ekstra data dersom du trenger en liten boost en måned.

I tillegg kan du enkelt legge til eller fjerne tjenester, handle i nettbutikken og finne PIN/PUK-kodene dine.

Min Familie samler «alt» på ett sted

Min Familie er en gavepakke til alle som syns det kan være litt vanskelig å få hverdagskabalen til å gå opp. I stedet for at alle familiemedlemmene har kalendere, gjøremål og handlelister hver for seg, samler Min Familie alt på ett sted.

Med felleskalenderne har dere full oversikt over når fotballtreningen til minstemann er ferdig og når besteforeldrene kommer på besøk. Den smått geniale middagsplanleggeren gir inspirasjon til ukens måltider og lar dere planlegge hva dere skal spise i løpet av uka.

I likhet med alle de andre appene vi nevner her er Min Familie gratis og du trenger ikke være Telenor-kunde for å bruke den.

Lagre bildene dine i Min Sky

Min Sky lar deg frigjør plass på mobilen med noen få tastetrykk.

Få ting er mer irriterende enn en fullstappet mobiltelefon. Ikke bare blir den tregere i bruk – du har også begrenset med lagringsplass til å fange nye minner.

Min Sky lagrer alle mobilbildene dine i skyen, og lar deg se og dele bildene med familie og venner. Da er du også sikret dersom noe skulle skje med mobilen. Appen hjelper deg også med å fjerne bilder du allerede har lagret på nettet. Dermed rydder du raskt og enkelt i bildegalleriet etter hyppig knipsing i ferien.

Med abonnementene Fleksi, Medium, Trygg, Yng, U18 og Frihet får du ubegrenset med lagringplass i skyen.

Mine Kontakter rydder opp i kontaktlisten

Noe av det første vi gjør når vi bytter mobil er å overføre kontaktlisten fra den gamle telefonen til den nye. Men her blir det fort litt rot.

Appen Mine Kontakter gjør at du kan kopiere kontaktlisten din slik at du enkelt kan overføre den til en ny mobil – uten irriterende duplikater.

Det er faktisk utrolig lett: last ned Mine kontakter, logg inn og trykk «Synkroniser». Det er bare du som har tilgang til kontaktlisten, og du kan redigere den på www.minekontakter.no.

I tillegg kan du legge til tjenesten Se Hvem som lar deg se navn og adresse til den som ringer – selv om du ikke har lagret nummeret. Laster du ned Mine Kontakter kan du nå prøve Se Hvem uten kostnad den første måneden. Etter prøvetiden betaler du en lav månedspris.

(Familie)Bonus tips: Mobildata uten ekstra kostnad

Greit nok – dette er ikke en faktisk app, men det er likevel verdt å nevne. Det er nemlig mange som ennå ikke har tatt i bruk bonusdataen de har tilgang på!

Familiebonus gir ekstra data hver måned dersom du har minst tre abonnementer eller avtaler hos Telenor. Legger du til flere produkter, får du også mer bonusdata som samles i en felles pott. Hvem som helst kan bli med i din Familiebonus og dermed få muligheten til å surfe uten ekstra kostnad.

Og du som administrerer Familiebonusen kan fordele dataen som du selv vil.