Søk
Meny

Ta vårrengjøringen: Rydd opp på mobilen!

Disse appene hjelper deg å rydde og organisere alt som har med mobilen å gjøre.

Det føles bra å legge vintermørket bak seg med en vårrengjøring. 

Det trenger ikke bare å bety at du jakter hybelkaniner innerst i hjørnet bak sofaen og tar den årlige organiseringen av tørrvareskapet. Også på mobilen kan det være behov for en skikkelig opprydning en gang i blant.

Her er Telenor-appene som hjelper deg med å få orden på mobilen og filene dine.

Full oversikt med Mitt Telenor

Mitt Telenor er et godt utgangspunkt for å få kontroll over alt som har med mobilabonnementet ditt å gjøre. Appen lar deg som Telenor-kunde ordne det meste selv.

Du får full oversikt over mobilabonnementet, fakturaer og hvilke tjenester du har aktivert. Ettersom Telenor ikke har noen binding kan du endre abonnement etter behov i Mitt Telenor. Appen lar deg også fylle på ekstra data dersom du trenger en liten boost en måned.

I tillegg kan du enkelt legge til eller fjerne tjenester, handle i nettbutikken og finne PIN/PUK-kodene dine.

Lagre bildene dine i Min Sky

Min Sky lar deg frigjør plass på mobilen med noen få tastetrykk.

Min Sky lar deg frigjør plass på mobilen med noen få tastetrykk.

Få ting er mer irriterende enn en fullstappet mobiltelefon. Ikke bare blir den tregere i bruk – du har også begrenset med lagringsplass til å fange nye minner.

Min Sky lagrer alle mobilbildene dine i skyen, og lar deg se og dele bildene med familie og venner. Da er du også sikret dersom noe skulle skje med mobilen. Appen hjelper deg også med å fjerne bilder du allerede har lagret på nettet. Dermed rydder du raskt og enkelt i bildegalleriet.

Med abonnementene Fleksi, Medium, Trygg, Yng, U18 og Frihet får du ubegrenset med lagringplass i skyen.

Se Hvem rydder opp i kontaktlisten

Noe av det første vi gjør når vi bytter mobil er å overføre kontaktlisten fra den gamle telefonen til den nye. Men her blir det fort litt rot.

Appen Se Hvem gjør at du kan kopiere kontaktlisten din slik at du enkelt kan overføre den til en ny mobil – uten irriterende duplikater.

Det er faktisk utrolig lett: last ned Se Hvem, logg inn og trykk «Synkroniser». Det er bare du som har tilgang til kontaktlisten, og du kan redigere den på www.minekontakter.no.

I tillegg kan du legge til tjenesten Nummeroppslag som lar deg se navn og adresse til den som ringer – selv om du ikke har lagret nummeret. Laster du ned Se Hvem kan du nå prøve Nummeroppslag uten kostnad den første måneden. Etter prøvetiden betaler du en lav månedspris.

(Familie)Bonus tips: Mobildata uten ekstra kostnad

Greit nok – dette er ikke en faktisk app, men det er likevel verdt å nevne. Det er nemlig mange som ennå ikke har tatt i bruk bonusdataen de har tilgang på!

Familiebonus gir ekstra data hver måned dersom du har minst tre abonnementer eller avtaler hos Telenor. Legger du til flere produkter, får du også mer bonusdata som samles i en felles pott. Hvem som helst kan bli med i din Familiebonus og dermed få muligheten til å surfe uten ekstra kostnad.

Og du som administrerer Familiebonusen kan fordele dataen som du selv vil.