Søk
Meny

Nå finner dere hundrevis av nettspill i én app

Familie som spiller

Telenor lanserer en spillportal for hele familien.

Er barna dine glad i nettspill? Da har vi en gladnyhet til deg! Telenor lanserer spillportalen Spill – en app med et bredt utvalg populære spill til nettbrett og mobil i samarbeid med teknologiselskapet Azerion.

Ingen reklamepauser eller kjøp i spillportalen

Det finnes uendelig mange gratis spill på nett, men det er ofte en bakside ved spill som er gratis å laste ned. Som regel er det muligheter for kjøp inne i spillene, eller avbrytende reklamepauser etter hvert nivå.

– Det finnes mange eksempler på foreldre som mottar høye regninger fordi barna har lastet ned tilsynelatende gratis spill. Når spillet først er lastet ned, oppstår muligheter for kjøp inne i selve spillet. Telenor ønsker å gjøre mobilspill enkelt, trygt og morsomt – uten at du må bekymre deg for hva barna spiller, hvor høye regningene blir, om virus rammer deg eller annonser som forstyrrer opplevelsen, sier Ric Brown, mobildirektør i Telenor Norge.

Slik fungerer Spill:

  • Appen kan lastes ned fra Google Play og App store

  • En bruker gir 5 unike spillprofiler, så hele familien kan spille samtidig!

  • Prøv gratis i 2 måneder, deretter 79,- måneden.

Lær mer om Spill fra Telenor >

Barn spiller mer

Ifølge Telenors årlige undersøkelse om familiers nettvaner, bruker barn stadig mer tid på nettspill. Nesten tre av fire barn bruker to timer eller mer daglig på spilling, mens nesten fire av ti spiller tre timer eller mer.

– Barn i Norge bruker mye tid på spilling, og med vår portal bidrar vi til at foreldre får muligheten til å ha bedre oversikt og kontroll. Samtidig vil vi gi barna flere spill av høy kvalitet å velge mellom. Mange barn opplever at de får mye ut av å spille. Ved å spille mot og med andre, får de være sosiale, ha det gøy og være kreative. Det er også kjempegøy for voksne å spille sammen med egne barn, sier Brown.

Spill for læring og underholdning

I spillportalen vil du finne alt fra kunnskapsspill og spill fra kjente tegnefilmunivers til 90-talls klassikere i en moderne og brukervennlig app. I samarbeid med Azerion har spillene blitt håndplukket for å garantere underholdning og glede for hele familien.

– Vi har vært opptatt av å velge ut familievennlige spill som er til glede for både små og store. Samtidig har det vært viktig å inkludere anerkjente spill som leverer høy kvalitet. I vår nye spillportal finner du nærmere 300 spill, eksempelvis fra kjente spillutviklere som Disney og Atari, sier Brown.