Søk
Meny

Hoppende glade for fotball-app

MinFotball gjør livet lettere for alle som er involvert i fotballen. Svært mange har nå lastet ned appen som hjelper med å planlegge hverdagen for foreldre.

Nær en million nordmenn er på en eller annen måte tilknyttet fotballen, enten som aktive, trener eller som foreldre på sidelinjen.

En av disse er Thomas Løken. Han er ansatt i Telenor, og bruker det meste av fritiden som trener for to jentelag. I tillegg følger han sønnens lag. Han og resten av spillere og støtteapparat i Sprint Jeløy har fått en enklere hverdag med fotball-appen MinFotball.

– Den gir oversikt over alle lag jeg enten trener eller ønsker å følge. Mens jeg tidligere måtte ringe, maile eller ha kontakt via sosiale medier for å informere om kamper, informerer vi dette gjennom MinFotball. Den gir oversikt over kampdatoer, motstanderlag med kontaktinformasjon, og ikke minst kart og veibeskrivelse til bortekamper. Dessuten synkroniseres alle kamper med kalenderen. Er det endringer i kampoppsettet, får jeg også dette inn i appen, sier Løken.

Familievennlig tjeneste

MinFotball er et samarbeid mellom Norges Fotballforbund og Telenor. Appen er lastet ned av flere hundre tusen brukere, og brukes av over 75.000 daglig. Dette viser at MinFotball er blitt den hjelperen Fotballforbundet og Telenor så for seg da den første gang ble lansert i 2012. Den oppdaterte versjonen har funksjonaliteter for svært mange behov.

– En fotballkamp, det være seg en jentekamp eller et oppgjør på seniornivå, involverer mange flere enn de som er ute på det grønne gresset. Tanken med appen er å gjøre livet lettere for hele fotballfamilien, både poden på banen og den foresatte på sidelinjen. Derfor har vi lagt inn mange praktiske hjelpemidler i den, som for eksempel veiviser til bortekamper, forteller Bjørn Ivar Moen, leder for mobil i Telenor Norge.

Han er henrykt over mottakelsen appen har fått, og sier den støtter opp om Telenors ambisjon om å være kundens foretrukne partner i kundens digitale liv. Moen understreker at det jobbes med å legge på flere funksjonaliteter i appen som ytterligere forenkler hverdagen for fotball-folket.

Fra bredde til topp

Telenor er en betydelig støttespiller for norsk fotball, og har et uttrykt mål å støtte fra bredde til topp.

- Norsk fotball har et enormt nedslagsfelt. MinFotball treffer alle de involverte, enten det er fotballjenter eller spillere på seniornivå. Med appen kan du følge resultatene til laget ditt eller motstander, og du kan følge alle andre lag du måtte ønske, forteller Petter Svendsen, sponsorsjef i Telenor.  

Svendsen forteller at Telenor også bruker appen til å møte kundene.

- Vi varslet nylig om sterkt rabatterte billetter til landskampen mot Tsjekkia. Med et enkelt tastetrykk fikk kundene tilgang på billettene. Denne formen for kommunikasjon vil vi gjøre mer av.

MinFotball

  • MinFotball har alltid oppdatert informasjon om spilte og kommende kamper, samt tabelloversikt. Fokus er på ditt lags kamper og tabellplassering, men følg også med på hvordan de andre lagene i turneringen ligger an.
  • MinFotball hjelper deg å huske! Når du har lagt til de lagene du følger, kan du velge å få varslinger om kampoppstart, kampendringer og resultater. Du kan få kampene rett inn i din kalender, slik at du alltid er på ballen!
  • MinFotball vil hjelpe alle fotballforeldre å få en bedre fotballhverdag ved at all info om kamper er lett tilgjengelig – kanskje aller viktigst kjørebeskrivelse til bortebanen
  • Gjennom bannere og partnermeldinger kan Telenor kommunisere relevante budskap og fordeler til brukerne.
  • Last ned MinFotball her