Gruer du deg til å pakke?

Her er appen som (nesten) gjør det for deg.
Pakkelisteapp

Unngå dette. Alt du trenger er en god huskeliste-app. Foto: ©2016 iStockphoto LP

Penger, pass og pillett er enkelt å huske, men hva med alt det andre som skal med på ferieturen i sommer? Når flere reiser sammen, er det også vanskelig å holde styr på hvem som egentlig har med hva. Hva med å laste ned en app som tar seg av jobben?

Dette er Wunderlist

Wunderlist

Wunderlist er en av de beste huskeliste-appene på markedet og kan brukes med iOS, Android, Windows Phone og på pc. Du kan dele lister med andre og samarbeide om dem i sanntid, noe som gjør appen perfekt for ferieplanleggingen.

Etter at du har opprettet en konto kan du sette i gang med å lage lister, og huke av hvert enkelt listeelement etter hvert som du er ferdig med dem. Her er noen forslag til ferien:

  • Lag en pakkeliste over alt dere skal ha med dere på turen
  • En gjøremålsliste, som for eksempel en liste med ting dere vil oppleve i løpet av ferien
  • Sett opp en liste over restauranter dere vil spise på 

Skal du lage en lang liste kan det være lurt å logge inn på wunderlist.com med pc-en, slik at du kan skrive med et skikkelig tastatur.

Slik lager du en liste

Slik fungerer pakkelisteapper

Wunderlist gjør det enkelt å holde styr på alt du må pakke, kjøpe og få gjort før ferieturen.

  • Last ned Wunderlist fra App Store, Google Play eller Windows Phone Store.
  • Start appen og opprett en konto. Alle du skal dele lister med trenger sin egen konto.
  • Når appen har startet kan du opprette en ny liste ved å trykke på «+ Opprett liste».
  • Gi listen et navn og legg til personer du vil dele med. Det gjør du ved å skrive inn e-postadressen deres.
  • Legg til gjøremål eller ting du skal pakke med i listen. Etter hvert som du er ferdig med hver enkelt oppføring trykker du på firkanten til venstre for å huke dem av.

Flere planleggingsapper

Nå har du kontroll på sommerferien. Men hva med de andre huskelistene og dokumentene som alltid forsvinner når du trenger dem som mest? Og hvordan er egentlig framgangen i det oppussingsprosjektet dere så vidt har satt i gang? 

Disse appene gir kontroll i hverdagen:

Our Groceries

Our Groceries er en enkel og oversiktlig handleliste-app som hele familien kan bruke. Alle som har tilgang til lista kan legge til nye ting når de kommer på at det er noe som mangler i kjøleskapet. Appen holder automatisk handlelisten synkronisert, og endringer blir synlige i løpet av sekunder. Handlelista kan også deles inn i ulike kategorier - dermed vet du akkurat hvilke frysevarer du skal ha når du kommer fram til frysedisken.

Evernote

Evernote er en komplett organiserings-app. Skriv huskelister, lagre dokumenter, organiser nettsider og del informasjon med andre som har appen installert. Du kan bruke appen både på pc og mobil, og synkronisere informasjonen du legger inn. For proffbrukerne er det mulig å oppgradere til "Premium" og "Plus".

Trello

Trello gjør prosjektstyring til en lek. Med appen har du full kontroll på to-do-lister, oversikt over hvem som har ansvar for hva, tidsfrister og viktige beskjeder. Perfekt når du skal pusse opp badet eller planlegge bryllup.

True Group

Truegroups er en norsk app som er laget for at foreldre - uten særlig egeninnsats - skal ha full oversikt over familiens aktiviteter på maks 30 sekunder. Appen er laget slik at du kan ha alle grupper, foreninger og aktiviteter samlet på ett sted.

Populært på Online.no nå: