Fastlege-appen er her!

Med PasientSky unngår du å stå i kø for å bestille legetime. Helse-appen lar deg også fornye resepter og sende andre henvendelser rett fra mobilen.
Syk mann på sofa

Med PasientSky får du kontakt med legekontoret ditt når du trenger det som mest.

Når influensaen har slått deg ut har du nok med å gi de nødvendige beskjeder til jobben og familien. Det frister det lite å sitte skjelvende i kø på venteværelset hos legen. Om du bare kunne holde senga og samtidig kontakte legen din om konsultasjon eller ny resept? Nå er dette mulig. Helse-appene er på full fart inn i hverdagen til folk, og PasientSky har slått godt an.

Last ned PasientSky-appen her:

PasientSky app logo

Velferdsteknologi forkorter helsekøene

Hensikten med PasientSky er å forenkle dialogen mellom pasient og legekontor. Med denne appen på telefonen blir det slutt på køer hos legekontoret. Du kan når som helst gå inn og se når din fastlege har ledig time, og deretter bestille en konsultasjon på et tidspunkt som passer for deg.

PasientSky

Bilde1: Det er enkelt å opprette en profil på PasientSky. Helseappen ivaretar sikkerheten din gjennom Bank-ID. Bilde2: Pasientsky er et godt eksempel på brukervennlig velferdsteknologi. Appen er oversiktlig og lar deg blant annet bestille legetime og fornye resepter.

En annen viktig funksjon er at PasientSky lar deg fornye reseptene dine når dette er godkjent av legen. Videre kan medisiner bli levert på døra. Denne formen for e-helse er svært gunstig for utsatte grupper som av ulike årsaker ikke er så mobile selv. Nå blir hverdagen betraktelig enklere.

Unngå unødvendige pasientbesøk

PasientSky kan også hjelpe deg med å avklare om det er behov for legebesøk eller ikke. Er du i tvil, kan du sende en henvendelse til legen din. Så vurderer legen om det er nødvendig med en konsultasjon.

- Mange småbarnsmødre benytter seg av denne funksjonen for å unngå unødvendige turer til legekontoret, sier Creed. Han understreker at legene ikke skal ta viktige beslutninger basert på enkeltpersoners varierende evne til å diagnostisere seg selv.

- Hvis legen eller pasienten er i tvil skal konsultasjon selvsagt foretas på vanlig måte, sier han.

Trygg e-helse

Tall fra Legeforskningsinstituttet viser at legenes tidsforbruk til pasientkontakt er på 70 prosent. PasientSky gjør at legene får frigjort verdifull tid, og er derfor godt mottatt også på legekontorene.

Som bruker trenger du heller ikke å være redd for at opplysningene dine skal komme på avveie. Når du laster ned appen og registrerer deg for første gang, sikrer du nemlig opplysningene dine med Bank-ID. Uten slik sikkerhet hadde det ikke vært mulig å gjennomføre en slik nyvinning innen mobil helse, såkalt m-helse. Nå som dette er på plass, kan informasjonsflyten mellom lege og pasient effektiviseres på svært gunstig måte. Og det uten fare for at sensitive opplysninger kommer på avveie.

PasientSky

Bilde1: Denne funksjonen lar deg beskrive det du lurer på og legge ved et bilde dersom det er relevant. Bilde2: Når du installerer helseappen velger du selv hvilke opplysninger du vil dele.

Populært på Online.no nå: