Her sammenligner du priser

Med Prisjakt-appen på mobilen betaler du ikke for mye.
Finn de billigste prisene på Prisjakt

Når du har jaktet på beste pris på et produkt, har du sikkert havnet innom Prisjakt.no. Men visste du at de også har en glimrende app?

Denne kan guide deg til beste kjøp på en bestemt vare, hjelpe med research og inspirasjon, og gjøre deg oppmerksom på aktuelle tilbud.

En annen genial funksjon: Du kan skanne et produkt i butikken for å se om prisen er «innafor», og lese erfaringer fra andre kjøpere.

Gå på Prisjakt med mobilen:

431 000 produkter

Prisjakt er eid av Schibsted Media Group, og prissammenligningene skal være helt uavhengige og upartiske.

De oppgir at de akkurat nå lister 3 950 000 priser på 431 000 produkter med 4 130 000 tilhørende egenskaper fra 2563 butikker. Butikkene betaler ingenting for dette, og prisene sorteres alltid fra lav til høy.

En fordel med app-versjonen er at du kan få opp kart, og se hvilke butikker i nærheten som har nettpriser på det produktet du er ute etter. Du kan også sette opp push-varsler og bli informert idet prisen faller.

Finn de billigste prisene på Prisjakt

Finn produkt, butikk og pris

Ved siden av å søke (med tekst, tale eller strekkode), kan du bla og lete innen kategorier som «Livsstil & skjønnhet», «Hjem & familie», «Datamaskiner & tilbehør», «Lyd & bilde», «Sport & fritid» og «Spill & spillkonsoller».

Appen er ikke bare god for å finne beste pris, men også beste produkt. Du kan blant annet se produktets spesifikasjoner sammenlignet med alternativene, og få forslag om produkter som ligner, samt lese omtaler fra andre brukere.

Dersom du oppretter en bruker, kan du også blant annet lage lister, som blir med deg på tvers av app- og webversjonen.

Populært på Online.no nå: