Reis etter godværet

Glimrer sola med sitt fravær? Fortvil ikke, finværet er bare et tastetrykk unna.
Geiranger

Alt trenger ikke å planlegges. Følg med på værmeldingen og reis dit sola er. Da kan norgesferien bli fantastisk. Foto: Bengt Larsson, Wikimedia Commons

Blå himmel, strålende sol og lyse kvelder. Den norske sommeren er fantastisk når den slår til. Men hva gjør du når drømmeværet uteblir? Løsningen er enkel. Reis dit sola skinner.

Tog deg rundt

NSB

Trives du best med føttene på jorda? Tog er en deilig måte å reise på. Len deg tilbake, les en god bok og slapp helt av. Appen til NSB gjør det enkelt å kjøpe, søke og finne billetter. Kast deg på toget til Sørlandet om det er der sola skinner, da vel. NSB har miniprisbilletter og familierabatter, så mulighetene er mange for å finne reisen som passer best for deg og gjengen din.

Ønsker du at turen i seg selv skal være en opplevelse, kan kanskje «Norge i et nøtteskall» være noe for deg. Her gir NSB deg en unik mulighet til å se noen av det vakreste landet vårt har å by på. Finn roen og nyt utsikten.

Prøv kompiskjøring

G

Vil du heller kjøre bil, kan kanskje gratisappen GoMore være noe å prøve? Her kan du enten finne noen å sitte på med, eller kan tilby skyss for andre som skal dit dit du har bestemt deg for å reise. Appen gir deg kontakt med sjåfører som har ledige plasser, eller du kan finne noen å dele kostnadene med. Genialt, ikke sant? Du sparer penger, møter nye mennesker og sparer miljøet.

Finn finværet med Yr

YR

For værsyke nordmenn er værmeldertjenesten yr.no i flittig bruk. Her er det bare å sjekke ut hvor i landet sola skinner som sterkest. Enten du bestiller Norge Rundt-billett fra Widerøe eller vurderer en roadtrip med bil, med Yr-appen på mobilen er det bare å legge i vei til sol og sommer.

Hele Norge i lomma

NORWAY

Hele Norge i lomma-appen fra Visit Norway er en god partner å ha med seg på norgesferien. Her får du oversikt over tusenvis av overnattingssteder, aktiviteter og spisesteder. Med denne har du full kontroll på hva som skjer i nærheten av deg. Skal du på biltur, bruk «Nasjonale turistveger»-delen av appen. Den gir deg informasjon om dristig og nyskapende arkitektur i storslått natur langs de 18 nasjonale turistveiene.

Tak over hodet med hotels.com

Hotels

Trenger du sted å bo dit du reiser? Det er jo greit med tak over hodet selv om sola skinner. Appen til hotels.com gjør det enkelt, kjapt og sikkert å bestille det perfekte hotellet. Du kan søke etter hoteller, se bestillingene dine og samle alle overnattinger på ett sted.

Norge rundt på en billett

logo widerøe

Hver sommer gjør Widerøe det enkelt å realisere drømmen om norgesferien. Norge Rundt-billetten gir deg en super mulighet til å reise etter godværet, i stedet for å vente på det. Alt må jo ikke planlegges i detalj lang tid i forveien.

Med denne billetten er det lett å oppsøke de uforglemmelige sommeropplevelsene. Du kan ta et bad i Oslofjorden på mandag, slenge snøret ut fra en ripe i Lofoten på onsdag, og ta pulsen på utelivet i Tromsø på fredag.

Viser værmeldingen at sola skinner i Bodø? Ja, reis dit, da vel. Meldes det bra vær i Bergen, kan du jo bare å booke neste fly til Flesland. Dette er ferieformen med spenning og værgaranti.

Populært på Online.no nå: