Det er smart med en smarttelefon på tur

Internett på telefonen gjør turen morsommere og enklere, uansett om den er kort eller lang.
 Reise

Bildet er tatt fra Gulhorgabu av Bergen Turlag / DNT.

Smart i naturen

 Reise

Kanskje skal du på tur i flotte Norge? Landet vårt er perfekt for flotte dager i skog og mark, og UT.no er en applikasjon (og nettside) som gir deg flere gode forslag til turer og hytter du kan besøke. 

Du finner turer over hele landet for både nybegynnere og mer erfarne fjellfolk. Du får også fin informasjon om de ulike destinasjonene. 

De ulike turforslagene er lagt inn av Den Norske Turistforening, samt av andre brukere. Kanskje du også har noen turforslag du vil dele? Appen er gratis. 

Norsk reiseapp

 Reise

En annen app som kan være praktisk er den norske reiseappen Stay. Med den får du en fullverdig reiseguide i lommeformat. 

En av hovedfunksjonene er at du kan markere og legge opp en reiseplan på kartene. 

Stay gir deg også over tusen lokale reiseguider for hånden, slik at du får de beste tipsene om hva dere bør sjekke ut – det være seg kaféer, museum, restauranter eller nattklubber. 

 Reise

Slik ser appene ut på mobil - fra venstre ser du RuterBillett, Ut.no og Stay.

Mobilen som bussbillett

 Reise

Om du bor i, eller skal på ferie til, Oslo og velger å reise kollektivt, så er vi glad i Ruters app RuterBillett. 

Den gjør akkurat det den skal: Den gjør det superenkelt å kjøpe billetter til tog, buss, båt, trikk og T-bane både i Oslo og Akershus for alle du reiser med, om du ønsker det.

Du kan kjøpe billetter hvor som helst og når som helst. Mobilen fungerer som billett og appen husker hvor du er og hvilke billetter du har kjøpt, for å gjøre det enkelt neste gang du trenger en billett.

Populært på Online.no nå: