Appene som sikrer tidenes ferie i Norge

Bruk mobiltelefonen til å planlegge ferien din.
Vistrakte land

Med gode apper på mobilen, kan ferieturen bli enda bedre. Foto: ©2015 iStockphoto LP

Skal du på norgesferie i sommer? Mobiltelefonen er et fantastisk hjelpemiddel om du ønsker tips til steder å spise, hva du skal gjøre, eller hvor du skal bo. Her er noen utvalgte apper som sikrer deg en uforglemmelig sommerferie.

Visit Norway - full oversikt

NORWAY

Appen fra Visit Norway gir deg full oversikt over det meste Norge har å by på av overnattingssteder, aktiviteter og spisesteder. Du kan også bruke den som en reiseplanlegger før du drar.

Når du først er på tur har du hele Norge i lomma. Er du opptatt av lokal mat, bør du legge merke til restaurantene med kvalitetsstempelet «Norwegian Foodprints». Dette er anbefalte spisesteder med hjemmelaget mat, basert på norske råvarer med lokal identitet.

WorldMate - samle alt på ett sted

World

Dette er en super app som gir deg stålkontroll på ferien din. Du kan samle all reiseinformasjonen på ett sted. Søk opp flytider, bestill hotell og sjekk været dit du skal. Appen beregner reisetider, og du kan legge opp hele reiseruta. Velg om du vil holde informasjonen for deg selv, eller om du vil dele den med andre.

NSB App - billettkontor i lomma

NSB

«Norge i et nøtteskall» er et konsept som toger deg gjennom noen av de vakreste området landet vårt har å by på. Med appen til NSB er det enkelt å søke og finne billetter enten du skal reise kort eller langt. NSB App er rett og slett et billettkontor i seg selv. Du kan kjøpe togbilletter, få oppdatert reiseinformasjon eller sjekke togtider. Kort sagt, hele NSBs rutetilbud i baklomma.

Hotels.com - finner overnattingsstedet for deg

Hotels

Appen til Hotels.com gjør det enkelt, kjapt og sikkert å bestille det perfekte hotellet. Du kan søke etter hoteller, se bestillingene dine og samle alle overnattinger. Samler du ti overnattinger gjennom Hotels.com får du en bonusovernatting. Vel verdt å ta med seg på en ferie i Norge.

Yelp - finn de beste spisestedene

Yelp

Mat og drikke er en vesentlig del av ferien. Trenger du gode restauranttips, er Yelp appen som sikrer deg det du er ute etter. Yelp er superpopulær, så det er flust av tips å få - enten du fyser på en burger eller er klar for et gourmetmåltid. Appen er også koblet opp mot Facebook så du har muligheten til å se hva venner har anbefalt på stedet du vurderer.

I tillegg til restauranter og cafeer, har Yelp også anbefalinger innen andre kategorier, som shopping og apoteker.

Populært på Online.no nå: