Seks apper som sikrer utenlandsferien

Finn de beste opplevelsene, de feteste hotellene og den billigste transporten.
Reiseapper

Få maksimalt ut av utenlandsferien med gode apper på mobilen. Foto: ©2015 iStockphoto LP

Skal du på ferie til utlandet, er mobilen et fantastisk hjelpemiddel om du ønsker tips til mat, transport eller opplevelser. Her er våre anbefalinger.

Hotels.com

Hotels

Appen til Hotels.com gjør det enkelt, kjapt og sikkert å bestille det perfekte hotellet. Du kan søke etter hoteller, se bestillingene dine og samle alle overnattinger. Samler du ti overnattinger gjennom Hotels.com, får du en bonusovernatting. Penger spart er penger tjent.

Tripadvisor

Trip

Sjekk de beste hotellene, restaurantene og severdighetene før du reiser. Tripadvisor har en enorm database, og har mange brukere verden over. Det gjør det enkelt å finne ærlige tilbakemeldinger på stedet du vurderer. Du finner fort ut hvilke fiskerestauranter som er anbefalt i Paris, eller hvilket hotell du trygt kan booke i London.

Google Maps

G

Google Maps er en sann venn i nøden. Den integrerte karttjenesten i mobilen er utrolig nyttig når du lurer på veien fra flyplassen til hotellet, eller fra hotellet til stranden. Et smart tips er å laste ned Google Maps og de kartene du trenger på forhånd. Da kan du bruke dem i offline-modus i utlandet, og slipper å bruke datatrafikk når du trenger kartene.

Stay.com

stay

Stay.com inneholder over 1000 guider til over 150 byer verden rundt. Appen gir deg oversikt over anbefalte spisesteder, museer, severdigheter og aktiviteter. Appen gir deg mulighet til å lage din egen guide, og du kan dele den med andre. Guidene kan dessuten lagres på telefonen, slik at du ikke trenger å bruke datatrafikk når du er i utlandet. Også GPS-funksjonen fungerer uten nettilgang.

Cool Escapes

Cool

Klar for noe nytt og spennende i år? Cool Escapes er en guide som lar deg utforske reisedestinasjoner litt utenom det vanlige. Her får du servert over 100 hoteller og feriesteder av den spesielle og mer eksotiske sorten. Eneste minus er at de fleste stedene krever full feriekasse. Men har du det, kan du få gode tips når du har lyst til å unne deg noe ekstra. Og alle har jo lov til å drømme!

Vær oppmerksom på at appen koster 65 kroner, og foreløpig kun finnes i App Store.

WorldMate

World

Dette er en super app som gir deg stålkontroll på ferien din. Du kan samle all reiseinformasjonen på ett sted. Søk opp flytider, bestill hotell, og sjekk været dit du skal. Appen beregner reisetider, og du kan legge opp hele reiseruta. Velg om du vil holde informasjonen for deg selv, eller om du vil dele den med andre.

Populært på Online.no nå: