Få de beste tilbudene rett på mobilen!

Shopgun-appen hjelper deg å gjøre et kupp.
Sjekk ut appen Shopgun for de beste tilbudene

Liker du gode tilbud, men misliker at postkassen fylles opp med kundeaviser?

Da kan appen Shopgun være noe for deg. Appen, som finnes både til iPhone og Android, lar deg finne tilbud på en konkret vare, hos en butikk i nærheten. 

Shopgun

Prøv Shopgun selv:

10 000 norske butikker

Innen Shopgun kom til Norge, var den lastet ned av nærmere to millioner dansker, ifølge DinSide.

Nå skal over 10 000 norske, fysiske butikker og deres tilbud være å finne i appen. Her kan du blant annet lese- og abonnere på deres kundeaviser.

– Mange sier man vil reservere seg mot papirreklame, men samtidig også at man ønsker den inspirasjonen som kundeavisen gir, sa Christian Birch, en av de to gründerne, tidligere i år til Dagens Næringsliv.

Du kan abonnere på bilag fra bestemte butikker, og dermed få et varsel når de ruller ut nye tilbud.

Sammenlign tilbud på forskjellige varer

Kan søke på enkeltvarer

Å tilby reklameaviser på mobilen er ikke Shopgun alene om. For eksempel Tiendeo er et utmerket alternativ, samt Mattilbud-appen for dagligvarekjedene.

Det geniale med Shopgun, er at den lar deg søke etter tilbud på enkeltvarer – samt at du kan søke i butikker innenfor et bestemt geografisk område.

Ser du for eksempel etter tilbud på en kjøkkenmaskin innenfor fem kilometer fra der du befinner deg (eller fra der du har tenkt til å shoppe), lar dette seg gjøre med et enkelt søk.

Dra slideren nederst på skjermen for å endre hvor langt unna du er interessert i å se tilbud, eller trykk på nålen for å lete i tilbud andre steder enn der du er akkurat nå.

Du kan også bruke Shopgun til å finne ut hva som er i nærheten av deg, eller få opp avstand     og kart til den nærmeste avdelingen av en bestemt butikk.

Når du har funnet noe som faller i smak, kan du legge det i en handeliste eller ønskeliste inne i appen, med et enkelt klikk.

Alt i alt kan det gjøre hele juleshoppinga ganske mye mer knirkefri.

Shopgun

Prøv Shopgun selv:

Populært på Online.no nå: