Ta snarveien til servering

Med SnappOrder slipper du å stå i lange køer når du kjøper mat og drikke.
SnappOrder

Har du sittet på en restaurant og vært frustrert over at servitøren ikke ser deg? Eller har du opplevd å vente i evigheter på regningen? Med appen SnappOrder trenger du ikke å vente på en servitør eller stå i festivalkø - du har menyen på telefonen din og kan bla i den, bestille det du vil ha og betale.

Ikke bare på spisesteder

Noe av det mest geniale med Snapporder er at den ikke begrenser seg til restauranter. Du kan for eksempel bruke den til å bestille mat og drikke på Telenor Arena, for så å hente bestillingen i en dedikert hurtigkasse. Telenor Arena er dessuten det første stedet som også lar deg booke bussbilletter med appen.

Raskt og enkelt

Første gang du benytter SnappOrder må du registrere betalingskortet ditt og beskytte det med en personlig PIN-kode.Deretter bruker du bare PIN-koden når du vil ha noe. Stadig flere serveringssteder og konsertarrangører tar i bruk SnappOrder. Det koster ingenting å laste ned eller å bruke den. 

God fornøyelse! 

SnappOrder

"Onlineredaksjonen tester og omtaler apper med tanke på funksjonalitet, brukervennlighet og nytte, men Telenor tar ikke ansvar for innholdet i apper fra eksterne leverandører."