Søk
Meny

Har du prøvd disse populære Telenor-appene?

Mitt Telenor-app på iPhone

Fra sporing av kjæledyr til ubegrenset skylagring – blant disse appene finner du garantert noe nyttig.

Trenger du en enkel oversikt over mobilforbruket ditt? Er du i ferd med å gå tom for lagringsplass på mobilen, men vil unngå å slette dyrebare minner? Vil du bare vite hvem som kan kjøre barna til trening?

Alt ovenfor og litt til kan løses med én av Telenors apper. De fleste av appene er inkludert i mobilabonnementet ditt hvis du er Telenor-kunde, og kan lastes ned til både iPhone og Android-telefoner.

Her er de 5 mest populære appene fra Telenor:

5. Mitt Spor

Har Fido forvillet seg bort fra flokken? Mange av landets pelskledde, firbeinte krabater har noe til felles: De logrer, de bjeffer og de har ansvarlige eiere som elsker dem. Men det betyr ikke at uhell ikke kan oppstå.

For hundeeiere ute etter en ekstra trygghet har Telenor derfor lansert en sporingsenhet som kan festes på halsbåndet, og spores via en tilhørende app. Slik vet du alltid hvor Fido befinner seg, selv når han forsvinner over åskammen mens dere ser en annen vei.

På tide å spore Fido? Bestill sporingsenhet og last ned Mitt Spor her >

Hund i natur.

4. Min Fotball

MinFotball-app på iPhone

Et must for alle som er interessert i norsk fotball? Her finner du oppdatert informasjon om alle norske klubber og lag fra barne- og ungdomsserien til toppserien, samt gjennomførte og kommende kamper.

Med funksjonen Grupper kan du kommunisere med spillere, trenere eller andre foreldre, for eksempel for å avtale hvem som skal kjøre til trening. Min Fotball er et samarbeid mellom Norges Fotballforbund og Telenor.

Fotballinteressert forelder, eller bare fotballinteressert? Last ned appen Min Fotball her >

3. Se Hvem

Nummeroppslag gjort enkelt, og praktisk på flere måter. Med appen Se Hvem får du tilgang til en database over alle numre og adresser i Skandinavia, slik at du alltid vet hvem som ringer. 

Du får også svindelvarsel, slik at det blir tryggere med ukjente nummer. Har du en Android-telefon, blir du varslet om potensiell svindel på skjermen mens mobilen ringer. På iOS-telefoner søker du opp det ukjente nummeret inne i appen, og blir varslet hvis Se Hvem har registrert nummeret som svindel.

Se Hvem har også en praktisk sikkerhetsfunksjon for backup av kontakter. Blir mobilen ødelagt, kan du med andre ord være trygg på at kontaktlisten er i god behold. Du kan også reservere deg mot telefonsalg i appen.

Ønsker du full oversikt over ukjente anrop? Last ned appen Se Hvem fra Telenor >

2. Min Sky

Appen som gir deg full sikkerhet rett i skyen – i tillegg til å være en utmerket måte å utvide den mobile lagringsplassen for de som ikke har så mye å gå på. Skru på automatisk opplasting av bilder, og Min Sky blir din backup mot tap av dyrebare minner.

Alt lagres trygt i skyen, og her skjer ingen komprimering som skader originalbildene – alle bilder lagres i sin opprinnelige kvalitet. Du kan også lage album direkte i appen, eller sjekke ut den nye Minner-funksjonen som velger ut og fremhever dine beste fotominner.

Trenger du en smidig løsning for backup av fotominner? Last ned appen Min Sky her >

1. Mitt Telenor

Hvor mye data du har brukt. Hvilke tjenester du betaler for. Summen på forrige faktura, og hva som har kostet hva. Ting som er greit å vite, og alt dette har du oversikt over i appen Mitt Telenor. Her kan du også bytte abonnement, bestille mer data, bestille sim-kort, se PUK-koden din eller til og med bestille ny mobil gjennom SWAP-ordningen.

Bedre oversikt? Last ned appen Mitt Telenor her >

Appen Mitt Telenor