Søk
Meny

Har du prøvd disse populære Telenor-appene?

Mitt Telenor-app på iPhone

Fra sporing av kjæledyr til svindelvarsel og ubegrenset skylagring – blant disse appene finner du garantert noe nyttig.

Trenger du en enkel oversikt over mobilforbruket ditt? Er du i ferd med å gå tom for lagringsplass på mobilen, men vil unngå å slette dyrebare minner? Vil du vite hvem som skjuler seg bak det ukjente nummeret?

Alt ovenfor og litt til kan løses med én av Telenors apper. De fleste av appene er inkludert i mobilabonnementet ditt hvis du er Telenor-kunde, og kan lastes ned til både iPhone og Android-telefoner.

Vi teller ned de 4 mest populære appene fra Telenor:

4. Mitt Spor

Har Fido forvillet seg bort? Mange av landets pelskledde, firbeinte krabater har noe til felles: De logrer, de bjeffer og de har ansvarlige eiere som elsker dem. Men det betyr ikke at uhell ikke kan oppstå.

For hundeeiere ute etter ekstra trygghet har Telenor derfor lansert Mitt Spor – en sporingsenhet som kan festes på halsbåndet, og spores via en tilhørende app. Slik vet du alltid hvor Fido befinner seg, selv når han forsvinner over åskammen mens dere ser en annen vei.

På tide å spore Fido? Bestill sporingsenhet og last ned Mitt Spor her >

Hund i natur.

3. Se Hvem

Se Hvem er en app med mange praktiske fordeler, knyttet opp mot nummeropplysning. Du får tilgang til en database over alle numre og adresser i Norge, slik at du alltid vet hvem som ringer. I tillegg får du svindelvarsel, slik at det blir tryggere når du blir oppringt av ukjente nummer.

Har du en Android-telefon, blir du varslet om potensiell svindel på skjermen mens mobilen ringer. På iOS-telefoner søker du opp det ukjente nummeret inne i appen, og blir varslet hvis Se Hvem har registrert nummeret som svindel.

Se Hvem har også en praktisk sikkerhetsfunksjon for backup av kontakter. Blir mobilen ødelagt, kan du med andre ord være trygg på at kontaktlisten er i god behold. Du kan også reservere deg mot telefonsalg i appen.

Ønsker du full oversikt over ukjente anrop? Last ned appen Se Hvem fra Telenor >

2. Min Sky

Tar du mange bilder og er redd for å miste verdifulle minner? Eller trenger du bare å frigjøre plass på mobilen?

Med Min Sky lagrer bildene dine seg automatisk i skyen, slik at du alltid har en trygg backup om noe skulle skje med mobilen din.

 Alt lagres trygt i skyen, og her skjer ingen komprimering som skader originalbildene – alle bilder lagres i sin opprinnelige kvalitet. Du kan også lage album direkte i appen, eller sjekke ut den nye Minner-funksjonen som velger ut og fremhever dine beste fotominner.

Trenger du en smidig løsning for backup av fotominner? Last ned appen Min Sky her >

Skjermbilde av Min Sky-appen fra Telenor

1. Mitt Telenor

Hvor mye data har jeg brukt? Hvilke tjenester har jeg inkludert? Hvilke fordeler har jeg som Telenor-kunde? Summen på forrige faktura? Osv.

Alt som er greit å vite om ditt mobilabonnement og din mobilbruk har du oversikt over i appen Mitt Telenor. Her kan du også bytte abonnement, bestille mer data og nye/ekstra SIM-kort, se PUK-koden din eller til og med bestille ny mobil gjennom SWAP-ordningen. Og mye mer!

Bedre oversikt over mobilhverdagen?  Last ned appen Mitt Telenor her >