Når kart kommer til kort

Denne reisekameraten fortjener en plass i lomma.
tripadviser

Har du kanskje hørt om Tripadvisor, men aldri skjønt greia?

Kort forklart er det snakk om en reise-app til smarttelefonen, bestående av kart, anbefalinger og bilder fra andre brukere. Tripadvisor kan for øyeblikket skilte med over 150 millioner anbefalinger fra andre reisende, og antallet bare stiger.

Unngå feriesmellen

Blant fordelene med denne brukerdeltakelsen, er blant annet de usminkede og ærlige vurderingene av reisemålets severdigheter. Se for deg at du full av lykkelig forventning ankommer hotellet ditt – for så å oppdage at rommet ser ut som et nedslitt kråkereir. 

Med Tripadvisor kan du lese andre turisters opplevelse av hotellet på forhånd, uten oppstylta og usanne bilder av fasilitetene. Om du skulle være så uheldig å gå på hotellsmellen likevel – spre budskapet til en hel verden av andre reisende. Lite kan være mer solidarisk. 

Inne i appen finnes det dessuten muligheter for å gjøre gode kupp. Tripadvisor sitter ikke bare på haugevis av brukeranmeldelser, men også på informasjon om priser på hotell og flyreiser. 

På denne måten kan man planlegge sitt livs eventyr i én og samme app - eller bare neste romantiske utflukt?

Slik fungerer Tripadvisor

Appen bygger på ideen om at alle reisende skal kunne dele sine opplevelser og anbefalinger med hverandre – på ett sted.

  • Utforsk millioner av anmeldelser, bilder, meninger og videoklipp fra andre brukere
  • Finn det beste hotellet og den beste restauranten
  • Sammenlign priser på flybilletter
  • Legg igjen dine egne meninger om reisemålet

Appen er gratis og kan lastes ned via App Store, Windows Store og Google Play. 

Tripadvisor

Bruk mindre tid på navigering

Krøllete papirkart kan være sjarmerende på en litt gammeldags måte, men ikke alltid like praktisk. Med Tripadvisor kan dere også laste ned kartene på telefonen før avreise, uten å miste informasjon. 

Tripadvisor er enkelt og greit en app som samler de utallige erfaringene fra et grenseoverskridende samfunn av reisende, og klemmer det ned i lommen din. 

Skulle det bli vanskelig å finne hotellet, museet, parken eller restauranten, kan du med Telenors FRIHET-abonnement gjøre et raskt kartsøk uten å bekymre seg for høye datakostnader. FRIHET, et helt nytt mobilabonnement som lar deg surfe, ringe og tekste i hele EU og EØS, uten ekstra kostnader. Du kan bruke mobilen akkurat som hjemme, du bruker bare av den inkluderte datamengden i abonnementet ditt.

Og nevnte vi at du med TripAdvisor i lommen kan få anbefalt nye steder basert på hvor i terrenget du befinner deg? Bedre reisekamerat finnes ikke – foruten menneskene du er glad i, da.

Populært på Online.no nå: