Full kontroll på ferievalutaen

Løsningen er superenkel.
Få full oversikt over valutaen på ferie

Det er svært enkelt å regne om utenlandsk valuta til og fra norske kroner på mobilen din, uten å installere en eneste app.

Men av og til kan det være smart å ha en egen valuta-app med litt flere funksjoner installert på telefonen før du drar avgårde på ferien.

Du kan for eksempel oppleve at det ikke er nett på markedet der du om få uker står og pruter på en ting du mistenker kanskje er i dyreste laget, eller du har lyst til å følge valutakursene i en tid der det ikke alltid er lønnsomt å være norsk kroneturist på utenlandstur.

Populær app

XE logo
Appen finnes til både iPhone og Android

Det finnes mange apper som lar deg regne om utenlandsk valuta, men en av de aller mest populære og velfungerende er XE Currency.

Appen er tilgjengelig for gratis nedlasting til både iPhone og Android, og finnes også i en betalversjon for deg som virkelig har en interesse for å følge valutasvingninger på tett hold.

For den jevne turist er imidlertid gratisversjonen mer enn god nok. Den lar deg hente inn ti forskjellige valutaer på forsiden, og du kan da enkelt regne på kryss og tvers av disse.

Appen oppdaterer seg jevnlig når du er koblet mot nettet, og bruker de sist oppdaterte kursene om du skulle befinne deg på et sted uten dekning.

For deg med Apple Watch er det også svært praktisk med klokke-utvidelsen, som enkelt lar deg regne om valutaen direkte på håndleddet.

Enkelt alternativ

Currency ikon
Currency

En annen, populær valutakalkulator er Currency, som også finnes som gratis nedlasting for både iPhone og Android.

Currency tilbyr 150 av verdens mest brukte valutaer, og du kan velge hvilke av disse som skal ligge lett tilgjengelig i forsidevinduet på appen. Ettersom appen ikke er like avansert som XE Currency, medfører det også et renere og penere design.

Her kan du enkelt trykke på valutaen du vil regne fra, taste inn beløpet, og se resultatet på tvers av alle de andre valgte valutaene - selv når du ikke er koblet til nettet.

Også Currency tilbyr en Apple Watch-app som gir deg full prisoversikt på håndleddet.

Populært på Online.no nå: