Alltid på nett

Hvis nettet ditt faller ut får du gratis datapakke på mobilen og en kompensasjon på neste faktura.

- For oss er det avgjørende å levere et stabilt og godt bredbånd i hele landet. Derfor forplikter vi oss og lanserer Alltid På Nett-garanti til alle med Telenor Bredbånd, sier Birgit Bjørnsen, markedsdirektør i Telenor.

Slik fungerer Alltid På Nett

Garantien gjelder når du melder fra om feil som gjør at du ikke kommer på nett med bredbåndet. Telenor sikrer deg da en rettferdig kompensasjon: 

  • Kommer du ikke på nett med bredbåndet ditt, må du varsle kundeservice. 
  • Løses ikke feilen, får du en gratis datapakke på ditt mobilabonnement fra Telenor så du kommer på nett umiddelbart (15 GB - inntil 5 dagers varighet, medregnet dagen feil meldes). 
  • Du får også refundert en halv månedsavgift på neste bredbåndsfaktura.

Hvem får garantien?

  • Garantien gjelder for alle som har et privat bredbånds- eller fiberabonnement fra Telenor.

Når trer den i kraft?

  • Garantien gjelder ved alle feil som er innenfor Telenors nett. Dersom feilen skyldes ditt eget utstyr eller nettverk, gjelder ikke garantien. 
  • Datapakke gis til alle med mobilabonnement fra Telenor (privat/bedrift), med unntak av kontantkort, djuice- og Mobilt Bredbånd-abonnement. Det holder at én i husstanden har et mobilabonnement fra Telenor. 
  • Ved naturskader, lyn, torden, ekstremvær eller varslet arbeid – vil du få gratis datapakke, men ikke refusjon på bredbåndsfakturaen din.

Hva gjør jeg når nettet er nede?

Alltid På Nett-garantien gjelder ved feil som medfører at bredbåndet ikke fungerer. Alle saker må meldes til kundeservice. Det gjør du ved å ringe telefonnummer 05000

Telenor fortsetter å investere over 4 milliarder kroner årlig til oppgradering og utbygging av infrastrukturen i hele landet. Dette gir resultater, og er grunnen til at vi leverer en sikker og stabil bredbåndsopplevelse til våre kunder.

Få et tilbud fra Telenor

Legg igjen navn og telefonnummer under, så kontakter vi deg for et uforpliktende tilbud på bredbånd fra Telenor.

Noe har gått galt i skjemaet. Mer informasjon finnes ved hvert felt.
 
 

Populært på Online.no nå: