Trenger du ny ruter?

Gamle og utdaterte rutere bremser hastigheten på hjemmenettet ditt.
Har du en av disse

Gjør du fortsatt dette? Da kan det være på tide å oppgradere.

Har du en ruter som er mer enn fem år gammelt, bør du skaffe deg en ny. Det er fordi teknologien har utviklet seg voldsomt, og du vil få mer ut av nettet ditt med et ny ruter.

Hvis du har Telenor Fiber ringer du 81500391. Du kan uansett ringe Kundeservice på telefon 05000 om du er i tvil.

Telenors nyeste ruter heter ZyXEL P8702N. Den kan brukes til alle Telenors bredbåndslinjer. Den er diskré, har ingen antenner og ser faktisk såpass fin ut at du slett ikke kommer til å vurdere å putte den i et skap. Ruteren leveres dessuten med to deksler, slik at du selv kan bestemme om det skal være sort eller hvitt. Du kan lese mer om ruteren på telenor.no.

modem fra Telenor

5 gode grunner til å bytte ruter

Økt sikkerhet. Telenor sørger for at nyere rutere alltid er oppdatert med siste sikkerhetsprogramvare. Husk å ha oppdatert sikkerhetsprogram på pc-en din i tillegg. Husk at det er inkludert i bredbåndsabonnementet ditt.

Mindre påvirket av omgivelsene. En nyere ruter har bedre trådløse egenskaper og er mindre utsatt for støy fra naboer og babycall som kan påvirke ytelsen i nettet.

Bedre stabilitet. Mange opplever at bredbåndslinjen og hjemmenettet blir bedre når de bytter ruter. Grunnen er at nye rutere har to trådløse nett (2,4 Ghz og 5 Ghz) og støtter de nye trådløse standardene.

Fungerer bedre med nytt utstyr. En ny ruter kommuniserer også bedre med nyere pc-er, mobiler og nettbrett. Med økt kapasitet i ruteren kan dessuten flere enheter være på nett samtidig.
Du er alltid oppdatert. De trådløse standardene er under stadig utvikling. Med Telenors nyeste ruter er du alltid oppdatert med den siste teknologien.

Populært på Online.no nå: