Slik rydder du pc-en din

Ved å avinstallere programmer får du en raskere maskin med mer lagringsplass.


Se videoen over og lær hvordan du avinstallerer programmer på din maskin. Ved så slette programmer du ikke bruker vil du kunne øke ytelsen og kapasiteten på datamaskinen din, samtidig som du frigjør plass på harddisken. Dette kan være alt fra programmer du har lastet ned uten å mene det, til programmer som fulgte med maskinen da den var ny. Ubrukte programmer er ikke nødvendige å ha på pc-en.

I denne filmen viser vi hvordan du avinstallerer programmer på en pc med Windows 7, men stegene vil være tilnærmet lik på de fleste maskiner som kjører på Windows operativsystem.

OBS: Ikke slett viktige filer

Å fjerne programvare du ikke har bruk for er et av de enkleste tiltakene du kan gjøre for å få en raskere maskin. 
Det er allikevel svært viktig at du aldri sletter filer du ikke kjenner eller vet hva er. Dette gjelder særlig filer som ligger på C:-disken din. Dette er som operativsystemet ditt jobber ut fra.
I verste fall risikerer du å slette driverfiler til Windows eller andre nødvendige filer som sørger for at maskinen din fungerer.
Er du i tvil om hva filen gjør, er det raskere å gjøre et google-søk på filnavnet enn det er å sende maskinen til service.

Få et tilbud fra Telenor

Legg igjen navn og telefonnummer under, så kontakter vi deg for et uforpliktende tilbud på bredbånd fra Telenor.

Noe har gått galt i skjemaet. Mer informasjon finnes ved hvert felt.