Slik sender du bilder og film rett til TV-en

Denne dingsen er alt du trenger.

Chromecast er navnet på en liten dings som lar deg sende nesten hva som helst fra nettbrettet, mobilen eller pc-en din – direkte på TV-en. Og best av alt – det er så enkelt!

Trådløse muligheter

Med trådløst nett hjemme åpner det seg mange muligheter. Når dere skal se film, bilder, serier eller video fra nettet er det ikke spesielt praktisk at hele familien flokker seg sammen rundt en laptop eller et nettbrett. Da er det bedre å sende det du vil se til TV-en – slik at alle i stua får med seg alt som skjer.

Løsningen kan være en Chromecast, en svært praktisk liten dings du plugger rett i TV-en. Den er enkel å sette opp og ikke spesielt kostbar. I videoen forklarer den sertifiserte nerden Staale hvordan den fungerer.

Dette gjør du om det hakker

Hvis du opplever at filmen hakker eller bruker lang tid på å laste, kan det være flere grunner til det. Er dere mange på nett samtidig, kan det hende at du bør oppgradere bredbåndshastigheten. De siste årene har Telenor bygd ut bredbåndsnettet i hele Norge. Om det er lenge siden du sjekket hvilken båndbredde som blir levert hjem til deg, kan tiden være inne.

Populært på Online.no nå: