Søk

Online.no

Meny

Fikk du med deg årets første kamper på Ullevaal-gresset?

Torsdag 7. mai var det endelig direktesendt idrett på skjermen igjen. Da møttes fire landslagsspillere i en prestisjefull fotballtennisturnering – og alt ble streamet live over 4G-nettet!

Ullevaal-gresset var nyklippet, solen skinte og vinnermentaliteten var påskrudd. Påskrudd var også Telenors mobilnett som virkelig skulle settes på prøve – turneringen skulle nemlig streames live over 4G-nettet og vises på Facebook.

Deltakere

Fire landslagsspillere som har trent på Ullevaal i fotballpausen:

  • Ingrid Moe Wold, Madrid CFF
  • Cecilie Fiskerstrand, Brighton & Hove Albion FC
  • Caroline Graham Hansen, FC Barcelona
  • Mats Møller Dæhli, KRC Genk

Perfekte forhold

Mobilnettet til Telenor er i absolutt verdensklasse: Flest 4G-basestasjoner i Norge sørger for høye hastigheter og enorm kapasitet, slik at du kan bruke nettet til akkurat det du vil – der du er. For eksempel til livestreaming av idrettsarrangemang ...

Alle forutsetninger var altså på plass for en knirkefri direktesending, men det lå likevel en spenning i luften: Skulle spillerne takle den nye konkurranseformen – og ville mobilnettet og en Huawei B818-ruter 4G+ leve opp til forventningene?

Stående fra venstre: Caroline Graham Hansen og Cecilie Fiskerstrand. Sittende fra venstre: Ingrid Moe Wold og Mats Møller Dæhli.

Stående fra venstre: Caroline Graham Hansen og Cecilie Fiskerstrand. Sittende fra venstre: Ingrid Moe Wold og Mats Møller Dæhli.

Stor underholdningsverdi

Allerede fra første spark var det tydelig at alle involverte var 100 % fokuserte. Denne turneringen var det ingen som ville tape!

Ja, alt var nesten som vanlig på Ullevaals nydelige, grønne gressmatte igjen, etter flere måneder uten fotball; i løpet av en underholdende time fikk vi både oppleve tekniske finesser, kontroversielle dommeravgjørelser, fargerike kommentarer, utsøkt ballbehandling, litt frustrasjon og masse jubel.

Caroline Graham Hansen blir intervjuet av Mats Theie Bretvik.

Caroline Graham Hansen blir intervjuet av Mats Theie Bretvik.

Og resultatet? Hvis du er nysgjerrig, kan du se streamingen i sin helhet på Facebook. Vi konkluderer bare med at både spillere og mobilnett leverte varene. Her var det verdensklasse fra start til mål!