Eksperthjelp når det trengs

Telenoreksperten er alltid beredt til å hjelpe deg med tekniske problemer, enten det gjelder PC, mobil, nettbrett, spillkonsoll eller hjemmenett.
Dame på callsenter med headset foran en PC-skjerm

Det er alltid like surt når det tekniske utstyret ikke fungerer. Det blir fort dyrt å ta det med på verksted, eller å få en tekniker til å komme hjem til deg for å se på problemet. Det er slett ikke sikkert du får den hjelpen du trenger fra utsalgsstedet heller.

Enten problemet er lite eller stort, kan du alltid stole på Telenoreksperten. De er 60 ansatte med ekspertkompetanse på datamaskiner, mobiler, nettbrett og hvordan disse skal kobles til nettverket. Og det beste av alt, er at de bare en telefonsamtale unna.

Rask og effektiv veiledning

Før du ringer bør du sjekke at alle kontakter er koblet til. Restart deretter ruteren, PC-en og eventuelt annet utstyr. Om problemet fortsatt ikke er løst - ring 820 90 100, og Telenoreksperten vil veilede og hjelpe deg videre!

Telenoreksperten har også mulighet til å hjelpe deg via fjernstyring. På denne måten overtar de kontroll over din PC, mens de forklarer hva de gjør over telefonen. Hele 98 prosent er svært fornøyd med tjenesten og kunne tenke seg å bruke den igjen. En samtale varer i gjennomsnitt i åtte minutter. 

Når du trenger datahjelp

En feil kan inntreffe når du minst venter det. Kanskje oppstår det et problem med printeren eller ruteren din, eller det dukker opp uforklarlige feilmeldinger på PC-en din. Kanskje trenger du hjelp til å få fjernet et ondsinnet virus eller installere et sikkerhetsprogram? 

Null problem - Telenoreksperten har spisskompetansen du trenger.

De kan blant annet: 

 • Sette opp hjemmenettverk og trådløst nettverk (Wifi/Wlan) 
 • Treg PC - Sjekk og optimalisering av maskinvare eller drivere 
 • Koble opp ruter 
 • Fjerne virus og hjelpe deg med nettsikkerhet og passord 
 • Installere og sette opp programmer eller ekstrautstyr, som for eksempel nettverkskort, skannere, skrivere og spillkonsoller 
 • Hjelpe med oppsett av Bredbåndstelefoni 
 • Oppdatering av Java 
 • Hjelper deg med mobil og Mobilt Bredbånd

Telenoreksperten bistår også hvis du har trøbbel med mobilen, nettbrettet eller ditt mobile bredbånd. Uansett om det er mobilen som har slått seg vrang, e-postkontoen som ikke vil synkroniseres eller mangel på nettilgang, har Telenoreksperten svaret du trenger.

De tilbyr: 

 • Oppkobling av trådløst nettverk og mobilnettet
 • Oppsett av e-post - for eksempel Online, Hotmail eller Exchange 
 • Overføring av kontakter eller gjenoppretting av mobiltelefon 
 • Å komme i gang med ny mobiltelefon

Enkelt og kjapt 

Telenoreksperten hjelper deg med problemer som ligger utenfor vanlig kundeservice, direkte over telefon. Du får altså hjelpen der og da, enten det er sent på kvelden eller i helgen.

Tjenesten koster 26,- per minutt, med en makspris på 598 kroner for 23 minutter. Er ikke problemet løst etter 23 minutter ringer de deg kostnadsfritt opp igjen. 

Finner de ikke en løsning på problemet, vil du få refundert hele samtalekostnaden. Det vil si at Telenoreksperten i de aller fleste tilfeller er et rimeligere alternativ til både PC-konsulenter og eventuelt service hos forhandler.

Et lite tips

En god venn i nøden er også Telenorhjelpen, som viser deg hvordan du enkelt kan løse internettproblemer. 

Populært på Online.no nå: