Telenorhjelpen løser nettproblemene gratis

Hvis du opplever trøbbel med nettforbindelsen, er Telenorhjelpen god å ha.

  

Ingenting er mer frustrerende enn når nettet ikke funker som det skal. Heldigvis finnes det et gratis program som løser opp flokene for deg. 

Telenorhjelpen hjelper deg med å rette feil som oppstår når du prøver å komme på nett. 

Programmet gir deg en enkel og grundig veiledning, slik at du vet hva du kan gjøre for å løse problemet. 

Slik fungerer Telenorhjelpen

Telenorhjelpen løser nettproblemet

Hvis du får en melding om at "Siden kan ikke vises" på skjermen din, aktiveres Telenorhjelpen automatisk. Programmet vil da finne ut av feilen og stille en diagnose, for deretter å veilede deg steg for steg til feilen er rettet.

Alle bredbåndskunder hos Telenor kan laste ned og installere Telenorhjelpen til sin PC - helt kostnadsfritt.

Mange funksjoner

I tillegg til rask og enkel feilsøking består Telenorhjelpen av en rekke gode hjelpemidler og produkter. Det finnes blant annet støttefunksjoner for feilsøk av nettet, og hjelp til opplasting av bilder til Min Sky. Du har enkel tilgang til instillinger og informasjon om pc-en din, programmet og modemet. De avanserte verktøyene bør kun brukes i samråd med Telenor kundeservice eller Telenoreksperten.

Det finnes alltid en løsning

Telenorhjelpen kan også hjelpe deg om du har utfordringer med et trådløst nettverk. 

Løser ikke Telenorhjelpen problemene dine, vil du bli bedt om å ta kontakt med kundeservice på telefon 05000 eller Telenoreksperten på 820 90 100. Telenoreksperten er på jobb 365 dager i året, og ofte er det mye rimeligere å ringe dem enn å sende maskinen din på service. Les mer om tjenesten her: Telenoreksperten.

Både når du ringer Kundeservice og Telenoreksperten, kan problemene være lettere å løse dersom du har Telenorhjelpen installert på maskinen din. Sammen kan dere nemlig finne lenken Avanserte verktøy, som gjør det lettere å definere hva som er galt.