Søk

Online.no

Meny

Har du riktig mobilabonnement?

Vil du ha full kontroll, fleksibilitet, eller trygghet?

Telenors abonnement er skreddersydde ulike aldre og behov – og er fullstappede med fordeler.

Her er sjekklisten for deg som vil være helt sikker på å ha riktig abonnement:

Telenor-abonnement for alle:

 • Nå kan du prøve Telenor i 2 måneder. Er du ikke fornøyd, får du månedsprisene tilbake
 • Velg det abonnementet du ønsker - Telenor ordner alt med overføring fra din gamle operatør

Dette er inkludert i alle Telenor-abonnement:

 • Fri bruk av minutter, SMS, MMS og inkludert data i hele EU/EØS
 • Ubegrenset lagring av mobilbildene dine med Min Sky
 • Telenor-dekning gir rå dekning og fart - overalt!
 • Ingen binding 
 • Ubrukt data automatisk med til neste måned med Data Rollover

For deg som vil slippe å tenke på data

Det nye mobilabonnementet Fleksi lar deg bruke mobilen akkurat slik du vil, uansett hvilke behov du måtte ha fra måned til måned. Dette er mulig fordi Fleksi tilpasser seg din databruk, og ikke omvendt.

Noen måneder bruker du mer data enn andre, og da er det deilig å ikke være nødt til å stresse med ekstra datapakker og uforutsigbare kostnader. Hver måned starter du nemlig på 10 GB – bruker du mer enn dette vil abonnementet justere seg opp selv, uten at du trenger å ofre det en tanke.

Med Fleksi trenger du heller ikke å stresse med hvor mye data du trenger til å streame musikk. Music Freedom er nemlig inkludert i Fleksi. Dermed kan du streame så mye musikk du vil, uten å bruke av dataen din.

For deg som ønsker forutsigbarhet

Har du ikke behov for så mye mobildata til daglig? Abonnementet Medium passer for deg som trenger mellom 2 og 5 GB data i måneden. Du velger selv abonnement med en fast datamengde som passer deg.

Dersom du skulle bruke mer enn det du har inkludert, får du automatisk samme datamengden du har i abonnementet til halv pris av månedsprisen. Og selvfølgelig har du også Datakontroll, slik at du alltid kan ha kontroll over bruken.

For deg som bruker lite data, og ønsker litt ekstra trygghet

Trygg har også Datakontroll inkludert. Da har du en trygg og enkel mobilhverdag med de tjenestene som sikrer din mobilbruk, som med nyheten Sikker ID.

For deg mellom 18 og 28

Yng er bare for deg mellom 18 og 28 – laget for deg som har en hverdag som er utenkelig uten mobilen. Her følger det med flere helt unike fordeler:

 • Music Freedom: Du kan streame musikk uten å bruke av din inkluderte data
 • Data Switch: Du kan bytte fri tale mot 1 GB ekstra data og 60 samtaler. Perfekt for deg som bruker mer data enn du snakker
 • SWAP Pluss: Har du Yng og kjøper ny mobil med SWAP, får du ikke bare skjermforsikring inkludert, men også SWAP Plussforsikring. Mister eller ødelegger du mobilen, bare melder du det inn på nettet – og får tilsvarende erstatningsmobil dagen etter.
 • Yng-abonnementene går fra 2 til 12 GB – eller 13 om du Switcher

For barn og unge

Også for barn og unge må vi ta hensyn til at stadig mer skjer på nett, og derfor har også flere av disse abonnementene fått mer inkludert data.

Nå er det også blitt flere varianter å velge mellom: U18 får du fra 300 MB, til 1, 2, 4 eller 8 GB inkludert data.

Sikker Bruk og Datakontroll er inkludert i samtlige abonnement. Det betyr at mobilen er sperret for uønskedes samtaler/SMS – og at du ikke trenger å bekymre deg for at datakostnadene løper løpsk.

Også barn under 11 år med sin første mobil har et spesialtilbud tilpasset seg i U11 – et perfekt alternativ til kontantkort. 

De fleste under 11 år bruker mobilen mest til å sende meldinger og ringe med. U11 koster kun 99 kr per måned, og har fri bruk av ringeminutter, SMS og MMS, i tillegg til 100 MB inkludert.

Abonnementet passer derfor for de barna som i utgangspunktet ikke bruker særlig mye data, og som bare trenger litt i blant, for eksempel til å kjøpe en bussbillett. Men du kan også enkelt gi mer data – for eksempel som ukelønn? – med Familiebonus.

Husk – uansett hvilket Telenor-abonnement du velger, får du alltid en «grunnpakke» det slår gnister av:

I tillegg kan du som Telenor-abonnent få Sikker ID som hjelper med å forebygge svindel og ID-tyveri. Du får også hjelp dersom ulykken skulle inntreffe.

Full oversikt over abonnement og tilbud finner du på Telenor.no: