Søk

Online.no

Meny

Canal Digital Kabel blir til Telenor

23. oktober blir Canal Digital Kabel til Telenor. Det betyr at veldig mange husstander nå vil få TV fra Telenor, og enda flere husstander får bredbånd fra Telenor.

Hva vi kan tilby er fortsatt avhengig av om du bor i et område der vi har infrastruktur til å levere TV- og bredbåndssignaler til din husstand.

Men med et slikt abonnement får du TV hjemme, og kan ta med deg TV-løsningen på mobil og iPad dit du vil. Vi kaller det T-We.

T-We gir deg tilgang på et rikt undeholdningsunivers og mange populære apper.

Alt på ett sted

Å samle produkter og tjenester hos Telenor har sine klare fordeler.

Som mobil- og bredbåndskunde har du allerede gleden av for eksempel Alltid På Nett-garantien og det nye kostnadsfrie sikkerhetsfilteret Nettvern. I tillegg inkluderer vi nå også Familiebonus for TV- og bredbåndsproduktene du har fra Telenor. Det betyr ekstra mobildata for de nye produktene som blir en del av Telenor.

Vi er samtidig veldig stolte av å tilby TV-løsningen T-We. Med T-We får du smarte TV-tjenester og et stort underholdningsunivers som er tilgjengelig på den skjermen du ønsker – for eksempel på den store TV-en i stua, mobiltelefon, datamaskin, nettbrett eller Apple TV.

Dette er Familebonus

  • Samler du minst 3 produkter fra oss får du Familiebonus.
  • Hvert produkt gir 0,5 GB bonusdata hver måned - uten å betale mer!
  • All bonusdataen samles i en felles pott, og dere bestemmer selv hvordan den skal fordeles.
  • Disse produktene gir bonusdata: Mobilabonnement (privat og bedrift), SWAP, Mobilt Bredbånd, Bredbånd, Fiber, Hjemmetelefoni og TV.
  • Og dere trenger ikke å være i familie ... Hvem som helst kan være med i din Familiebonus!