– Det var bare å aktivere Familiebonus, så fikk vi 4 GB med en gang

Thor og familien får ekstra surfedata gjennom Familiebonus – og en liten buffer.
Thor Dahl Johnsen med familie

Familiebonus gir deg og familien din ekstra mobildata hver eneste måned – uten ekstra kostnader.

– Helt genialt, utbryter Thor Dahl Johnsen fra Froland i Aust-Agder.

Bonusdataen regnes ut ifra hvor mange Telenor-produkter dere har. Med et mobilabonnement, en SWAP-avtale og et bredbånd får du for eksempel 1,5 GB i tilleggsdata.

– Tungen på vektskålen var for oss at det ikke kostet noe ekstra. Jeg har faktisk kontaktet Telenor tidligere for å forhøre meg om mulighetene for å dele mobildataen oss imellom. Derfor er jo Familiebonus helt topp, sier Johnsen.

– 4 GB lå og ventet på oss

Hvert Telenor-produkt gir deg 0,5 GB i måneden. Disse kan fordeles fritt mellom alle medlemmene i familien.

– Det var bare å aktivere Familiebonus i Mitt Telenor-appen, så fikk vi 4 GB med en gang. Veldig kjapt og enkelt, forteller Thor Dahl Johnsen.

Familien bruker mobildata til alt fra strømming av filmer og serier, til lydbøker og nettsurfing. De fordeler bonusdataen mellom tre abonnementer, og setter av den siste gigabyten som en buffer.

– Vi bor sentralt, men på et sted hvor bredbåndslinja kan være litt ustabil til tider. Da er det greit å ha litt data i bakhånd, ler Johnsen.

«Familien» vokser

– Jeg prøver å være prisbevisst, og har funnet ut at Telenor samlet sett har den beste ordningen for meg. Når jeg sammenligner sluttsum mot sluttsum, gjør tjenester som Familiebonus og gratis lagring i Min Sky at Telenor kommer best ut til mitt bruk, forteller Johnsen.

Han har også forhørt seg med flere om de vil bli med i «familien». Familiebonus favner nemlig bredt: Du kan selv bestemme hvem du vil ha med, og det er ingen begrensninger på antall medlemmer.

– De jeg har snakket med syns det er artig, og det er flere av dem som har aktivert tjenesten.

Kollegaer, vennegjengen eller idrettslaget – alle kan bli med i familien. Det er ingen krav til felles eier eller faktura, og for hvert produkt som knyttes til, vokser datamengden som fellesskapet kan disponere.

– Du skal nok se at «familien» vår vokser i tiden fremover. Så får vi se om alle stoler på at far forvalter bonusdataen på en rettferdig måte, smiler Thor Dahl Johnsen lurt.

Populært på Online.no nå: