Søk

Online.no

Meny

Slik får du ekstra mobildata – uten ekstra kostnad

Med Telenors Familiebonus kan familie, venner, kollegaer og naboer gi deg mer data hver måned!

Trenger du mer mobildata? Da kan du selvfølgelig bytte til et abonnement med masse gigabytes, men kanskje det allerede ligger mobildata og venter på deg – helt uten ekstra kostnad?

Med det nye bonusprogrammet til Telenor får du nemlig ekstra data for alle dine Telenor-produkter – enten det er mobil, SWAP, TV, bredbånd eller fasttelefon!

Det beste er, at du kan invitere flere medlemmer (og deres produkter) til å delta i DIN Familiebonus! Du bestemmer selv hvem du vil ha med – deg selv, kjernefamilien, venner, kjæreste, nabo, niese, tante, nabo, kollegaer... Alt er mulig, men husk at det bare er mulig å være medlem i ett bonusprogram om gangen.
Har du lagt inn alle dine egne Telenor-produkter i din Familiebonus, men vil ha mer ekstra data?

Her er 5 smarte tips

  • Invitér familiemedlemmer: Er det andre i familien som har Telenor-produkter, er det lurt å samle alt i samme Familiebonus. For eksempel partnerens mobilabonnement, foreldrenes bredbånd og SWAP-avtalen til onkel. Sammen kan dere få masse ekstra data, og så får dere bare finne ut hvordan den skal fordeles.
  • Invitér eldre slektninger: Bestemor og bestefar trenger kanskje ikke så mye mobildata. Har de mobilabonnement, bredbånd og fasttelefon blir det fort mange gigabytes til deg – eller til de yngste i familien.
  • Invitér vennegjengen: Opprett en ”felles” Familiebonus, så blir det ekstra mye data på gutte-/jente-turen. Dataen fordeler dere selvfølgelig likt!
  • Invitér samboerne i studentkollektivet eller naboene: Samle alle deres Telenor-produkter, så kan jo for eksempel ukens rydde-/dugnads-ansvarlig få ekstra data som belønning!
  • Invitér kollegaer: Har du kollegaer med bedriftsabonnement fra Telenor? Bedriftsabonnement gir ekstra data, men bedriftskunder kan ikke selv benytte seg av den. Så i stedet for å la dataen gå til spille, kan du jo få den…

Så nå er det bare å kartlegge alle venner og kjente. Har de Telenor-produkter, sender du en Familiebonus-invitasjon ASAP. HUSK: Jo flere medlemmer og Telenor-produkter, desto mer ekstra data blir det. Hver måned. Helt uten ekstra kostnad!

Aktivér Familiebonus her

Dette er Familebonus

Samler du minst 3 produkter fra oss får du Familiebonus.

Hvert produkt gir 0,5 GB bonusdata hver måned - helt uten ekstra kostnad!