Søk
Meny

Slik får du ekstra mobildata – uten ekstra kostnad

Familie som tar bilde sammen

Med Telenors Familiebonus kan familie, venner, kollegaer og naboer gi deg mer data hver måned!

Trenger du mer mobildata? Da kan du selvfølgelig bytte til et abonnement med masse gigabytes, men kanskje det allerede ligger mobildata og venter på deg – helt uten ekstra kostnad?

Med det populære bonusprogrammet til Telenor får du nemlig ekstra data for alle dine Telenor-produkter – enten det er mobil, SWAP, TV, bredbånd eller fasttelefon!

Aktiver Familiebonus her >

Dette er Familiebonus

 • Samler du minst 2 private mobilabonnement – eller 1 privat mobilabonnement + ytterligere 2 Telenor-produkter i din Familiebonus, får du bonusdata.

 • Hvert produkt gir hele 1 GB bonusdata hver måned – uten ekstra kostnad!

 • Det er Data Rollover på bonusdata, slik at du kan ta med deg ubrukt bonusdata til neste måned.

 • All bonusdataen samles i en felles pott, og du/dere bestemmer selv hvordan den skal fordeles.

 • Disse produktene gir bonusdata: Mobilabonnement (privat og bedrift), SWAP, Mobilt Bredbånd, Bredbånd, Fiber, Hjemmetelefoni og TV.

 • Og dere trenger ikke å være i familie – hvem som helst kan være med i samme  Familiebonus.

Så enkelt aktiverer du Familiebonus:

Enda mer bonusdata?

Har du lagt inn alle dine egne Telenor-produkter i din Familiebonus, men vil ha mer ekstra data? Da kan du invitere andre som også har Telenor-produkter til å bli med i din Familiebonus.

NB: Dere trenger ikke å være i familie! Du bestemmer derfor selv hvem du vil ha med – deg selv, kjernefamilien, venner, kjæreste, nabo, niese, tante, nabo, kollegaer... Alt er mulig, men husk at det bare er mulig å være medlem i ett bonusprogram om gangen.

Så enkelt inviterer du flere til din Familiebonus:

Her er 5 smarte tips

 • Inviter familiemedlemmer: Er det andre i familien som har Telenor-produkter, er det lurt å samle alt i samme Familiebonus. For eksempel partnerens mobilabonnement, foreldrenes bredbånd og SWAP-avtalen til onkel. Sammen kan dere få masse ekstra data, og så får dere bare finne ut hvordan den skal fordeles.

 • Inviter eldre slektninger: Bestemor og bestefar trenger kanskje ikke så mye mobildata. Har de mobilabonnement, bredbånd og fasttelefon blir det fort mange gigabytes til deg – eller til de yngste i familien.

 • Inviter vennegjengen: Opprett en ”felles” Familiebonus, så blir det ekstra mye data på gutte-/jente-turen. Dataen fordeler dere selvfølgelig likt!

 • Inviter samboerne i studentkollektivet eller naboene: Samle alle deres Telenor-produkter, så kan jo for eksempel ukens rydde-/dugnads-ansvarlig få ekstra data som belønning!

 • Inviter kollegaer: Har du kollegaer med bedriftsabonnement fra Telenor? Bedriftsabonnement gir ekstra data, men bedriftskunder kan ikke selv benytte seg av den. Så i stedet for å la dataen gå til spille, kan du jo få den…

Så nå er det bare å kartlegge alle venner og kjente. Har de Telenor-produkter, sender du en Familiebonus-invitasjon ASAP.

HUSK: Jo flere medlemmer og Telenor-produkter, desto mer ekstra data blir det. Hver måned. Helt uten ekstra kostnad!

Aktiver Familiebonus her >