Er du i «feil familie»? Slik bytter du tilhørighet i Familiebonus

Du kan kun være medlem av én Familiebonus av gangen. Men har dere tegnet for mange avtaler, er det enkelt å samle dem.
Familiebonus-treet til Telenor

Du kan invitere med så mange du vil i din Familiebonus. Hvert Telenor-produkt dere samler, gir 0,5 GB ekstra mobildata hver måned som kan fordeles fritt mellom familiemedlemmene – uten ekstra kostnad.

Det er imidlertid én restriksjon: Du kan bare være medlem av én Familiebonus-avtale av gangen. Er du i «feil familie» er det heldigvis enkelt å bytte.

Avslutt avtalen dere ikke ønsker

Dersom en av dem du skal bruke Familiebonus sammen med allerede har aktivert tjenesten, bør ikke du gjøre det samme – da starter du nemlig din «egen» familie, i stedet for å bli med i den eksisterende.

I stedet må du be om en invitasjon, som sendes enkelt gjennom Mitt Telenor-appen. Før du kan bli med i riktig Familiebonus, må du imidlertid avslutte avtalen dere ikke ønsker å benytte.

Slik gjør du:

Skjermdump av hvordan du sier opp familiebonus i mitt telenor

Du administrerer Familiebonus i Mitt Telenor-appen. Du kan kun være med i en Familiebonus av gangen, derfor må du avslutte din egen Familiebonus-avtale før du kan bli invitert til en annen som du ønsker å være del av.

  • Åpne Mitt Telenor-appen og velg Familiebonus fra menyen
  • Bla nedover i oversikten og velg «Om Familiebonus»
  • Velg «Si opp Familiebonus» nederst på skjermen
  • Bekreft ved å trykke på «Si opp Familiebonus» på nytt, på den neste skjermen
  • Du kan nå motta og godta invitasjonen til riktig Familiebonus

Dere trenger ikke være i biologisk familie for å bruke Familiebonus. Det er nemlig ingen krav til felles eier/faktura, og heller ingen begrensninger på antall medlemmer.

Men vil du bli med i noen andres Familiebonus, trenger du altså ikke aktivere det selv – det er bare å spørre om en invitasjon.

Populært på Online.no nå: