Søk

Online.no

Meny

Slik inviterer du til Familiebonus

Dette er veien til bonusdata, steg for steg.

Hver måned deler Telenor ut nesten 450 000 GB bonusdata uten ekstra kostnad, til kunder med Familiebonus.

Likevel er det mange som ennå ikke har grepet muligheten. Er du en av dem som har flere gigabyte bonusdata som bare står og venter?

Slik kommer du i gang med Familiebonus:

Dette er Familiebonus

 • Samler du minst 3 produkter fra oss får du Familiebonus
 • Hvert produkt gir 0,5 GB bonusdata hver måned - uten å betale mer!
 • All bonusdataen samles i en felles pott, og dere bestemmer selv hvordan den skal fordeles
 • Disse produktene gir bonusdata: Mobilabonnement (privat og bedrift), SWAP, Mobilt Bredbånd, Bredbånd, Fiber, Hjemmetelefoni og TV
 • Og dere trenger ikke å være i familie ... Hvem som helst kan være med i din Familiebonus!

Det er enkelt å komme i gang: alle som står som eier av et mobilabonnement fra Telenor kan aktivere Familiebonus, enten her eller i Mitt Telenor-appen.

For å få bonusdata, samler dere minst tre produkter i én Familiebonus, for eksempel et mobilabonnement, bredbånd og TV fra Telenor.

Hvert produkt gir 0,5 GB bonusdata hver måned, uten ekstra kostnad. Ved oppstart har du altså 1,5 GB mobildata du kan surfe med ... men det er rom for mye mer.

Få samlet familien

Når det er gjort, kan du inkludere resten av «familien». Eller rettere sagt: legge til andre abonnenter og avtaler i Familiebonusen din. Alle medlemmene vil ha tilgang til dataen som altså samles i en fellespott.

Her er det viktig å merke seg at dere kan legge til så mange produkter dere bare vil – og navnet til tross, dere trenger ikke være i familie.

Slik inviterer du nye Familiebonus-medlemmer:

 1. Gå inn i Mitt Telenor-appen eller på Mine sider
 2. Klikk deg på Familiebonus og Inviter medlemmer
 3. Skriv inn mottagers mobilnummer eller e-postadresse. Den du vil invitere blir nå varslet og må godta innen 7 dager.
 4. Hun eller han må ha en egen bruker på Mine sider eller i Mitt Telenor
 5. Det nye Familiebonus-medlemmet kan umiddelbart benytte seg av fellespotten, i tillegg til at hun eller han bidrar med ekstra data
I Mitt Telenor-appen får du full oversikt over Familiebonus. Her kan du invitere nye medlemmer som vil motta et varsel på SMS eller e-post.

I Mitt Telenor-appen får du full oversikt over Familiebonus. Her kan du invitere nye medlemmer som vil motta et varsel på SMS eller e-post.

Hvem får hvor mye?

I utgangspunktet er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder for Familiebonus-dataen.

Men dette kan du som administrerer Familiebonus gjøre noe med.

Du kan nemlig sette grenser for hvor mye bonusdata hvert medlem kan bruke. Skal den fordeles jevnt mellom alle medlemmene, eller skal en som allerede har mye data inkludert i mobilabonnementet få mindre Familiebonus-data enn andre som ikke har like mye inkludert?

Slik fordeler du Familiebonus-data i Mitt Telenor-appen:

 1. Klikk deg inn på Familiebonus i appen
 2. Sirkelen viser hvor mye bonusdata som er tilgjengelig og hvor mye dere har brukt denne måneden
 3. Sveiper du nedover, ser du alle medlemmene i Familiebonusen
 4. Velg personen du ønsker å sette en grense for
 5. I neste vindu ser du en søyle som indikerer hvor mye data vedkommende har tilgang til
 6. Trykk, hold og dra opp eller ned for å justere den tilgjengelige datamengden (medlemmer som ikke skal få bonusdata må settes til 0 GB)
 7. I Familiebonus-vinduet ser du nå hvor mye hvert medlem kan bruke
Mitt Telenor viser hvor mye bonusdata hvert medlem har tilgang til og hvor mye vedkommende har brukt. Dette kan du endre ved å klikke deg inn på et medlem. Trekk søylen opp eller ned for å justere hvor mye Familiebonus-data hun eller han har til rådighet.

Mitt Telenor viser hvor mye bonusdata hvert medlem har tilgang til og hvor mye vedkommende har brukt. Dette kan du endre ved å klikke deg inn på et medlem. Trekk søylen opp eller ned for å justere hvor mye Familiebonus-data hun eller han har til rådighet.

Spar bonusdata til neste måned

Endringene for Familiebonus-dataen har umiddelbar virkning og kan derfor fordeles fortløpende. Dermed kan du for eksempel bruke mobildata som ukelønn, som barna gjør seg fortjent til gjennom husarbeid.

Og har du mer data igjen ved månedsslutt? Husk at Familiebonus har Data Rollover. Det betyr at dere kan ta med den kostnadsfrie dataen og få enda mer å surfe på neste måned.

Dette kan være nyttig for eksempel før en ferie hvor dere vet dere får bruk for ekstra mobildata. Spar opp litt Familiebonus og ta det med i kofferten.

Familiebonus-dataen brukes før datamengden som er inkludert i mobilabonnentene, og kan også brukes i EU/EØS.