Søk

Online.no

Meny

Slapp av i ferien – uten å tenke på hvor mye data du bruker

Med Fleksi slipper du å stresse med mobildata

Å leve uten nett – og alt det medfører – er i dag helt utenkelig for de fleste.

Med alle surfemulighetene moderne mobiler og 4G-nettet gir oss, er heldigvis den problemstillingen ikke lenger spesielt relevant.

Og med det nye mobilabonnementet Fleksi fra Telenor, trenger du heller ikke bekymre deg for hvor mye data du bruker hver måned – selv når du er på ferie og kanskje bruker litt mer data enn til hverdags.

Dette er Fleksi:

Noen måneder bruker du mer data enn andre. Med nyheten Fleksi tilpasses datamengden automatisk din bruk, slik at du ikke trenger å tenke på hvor mye data du bruker.

Tar med oss vanene

Basert på trafikkmålinger i Telenors mobilnett, er det tydelig at nordmenn flest ikke legger igjen nettvanene sine hjemme når de drar på ferie – tvert imot.

Det er noe du kanskje spesielt merker når hele familien forlater det trådløse hjemmenettet:

Allerede idet iPaden hentes frem i baksetet av bilen på vei mot hytta, begynner megabytene å rulle – og de fortsetter gjerne å gå når alle skal strømme favorittseriene sine via mobilen.

Tidligere kunne dette fort bli en uønsket kilde til stress, da den månedlige datakvoten raskt ble brukt opp lenge før ferietuen var over ... med påfølgende kjøp av ekstrakvoter eller uforutsigbare ekstrakostnader.

Tilpasser seg din bruk

Med det nye mobilabonnementet Fleksi fra Telenor kan du legge disse bekymringene bak deg.

Hver måned tilpasser nemlig abonnementet seg etter hvor mye mobildata du bruker.

Dermed kan du trygt la familien ta med seg sine nettvaner på ferie, uten å måtte tenke på hvor mye data dere kommer til å bruke, eller om du må oppgradere abonnementet eller kjøpe ekstra datapakker.

Om du en måned skulle overstige 10 GB, blir du med Fleksi automatisk flyttet til en litt større datamengde.

Bruker du ikke opp dette, får du med den ubrukte dataen til neste måned. Du starter også hver eneste måned på 10 GB, uansett hvor mye du har brukt måneden før.

Om du ønsker, kan du også sette en datagrense på det nivået du ønsker å bli stanset på. Denne grensen kan du endre så ofte du vil, dette gjør du i Mitt Telenor-appen eller på Mine sider.

Perfekt på tur – overalt

Også om ferien går til utlandet, kommer Fleksi godt med.

Det er nemlig ikke noe forskjell på om du bruker mobildata i Norge eller i resten av EU/EØS, ettersom de høye prisene knyttet til roaming nå er historie.

Du kan dermed surfe som hjemme, uten å måtte tenke på hvor mye data som brukes, eller bekymre deg for økte kostnader knyttet til utenlandsbruken.

Og ettersom Music Freedom også er inkludert i Fleksi, vil for eksempel bilturen til hytta eller togturen i utlandet går som en drøm – du kan streame så mye musikk du vil, uten å bruke av den inkluderte datamengden.