Søk
Meny

Så gjør vi så når vi streamer i desember

Julen står for døren, og mobilen er som vanlig din gode hjelper — både før, under og etter julaften. Husk bare å legge den fra deg under julemiddagen … Alt til sin tid!

Her er våre 10 beste tips for en vellykket mobiljul og en spilleliste med passende sanger. Les, lytt og lær noe nytt — så går alt som en dans rundt juletreet.

Spilleliste for mobiljulen 2019

1. Nå er det jul igjen

TIPS: Sørg for å ha nok data helt til påske (og enda lenger)

Med Telenors Fleksi-abonnement kan du streame og surfe deg gjennom hele julen — og fortsette helt til påske. Du har alltid nok data, og går aldri tom! Hver måned tilpasser seg datamengden automatisk din bruk, slik at du alltid har akkurat det du trenger.

Slik går du aldri tom for data >

2. Driving Home for Christmas

TIPS: Del data med dem som trenger det mest

Utfartsdagene før jul betyr lange bilkøer, og ofte dårlige værforhold, så ta det med ro og ikke stress. Lange turer i en trang bil kan være en prøvelse for alle, men med nok data til de minste går alt mye lettere — hele veien til besteforeldrene. Husk: Bruk bilholdere for nettbrettet eller mobilen.

Så enkelt er det å dele din data med baksetet >

3. Julekveldsvisa

TIPS: Slapp av med favorittfilmen der du er

Mange nordmenn foretrekker å feire jul i rustikke omgivelser på hytta, med både peiskos og lange skiturer på programmet. Og når gulvet er vasket, treet er pyntet og veden er båret inn, er det deilig å la julefreden senke seg — mens du streamer Love Actually for n´te gang. Alt du trenger er dekning i verdensklasse og nok data!

Stream uten at det hakker og lagger >

4. Feliz Navidad

TIPS: Bruk mobilen i Syden, akkurat som hjemme

Jul på Gran Canaria? No problemo! Du bytter bare ut ribben med grisefesten, og juletreet med et palmetre. Grevinnen, hovmesteren, Donald og Askepott streamer du jo på mobilen. Husk bare å ha nok data og en fulladet powerbank. Og ikke bruk trådløse nettverk.

Unngå WIFI-fella — slik streamer du sikkert i Syden >

5. If We Make It Through December

TIPS: Lag lister og fordel oppgaver

Har du husket alle julegaver? Har du kontroll på julematen? Hvem skal få julekort i år? Har du oversikt over julens avtaler og aktiviteter? Pust dypt midt i julestria og husk å senke skuldrene — det er enkelt å få kontroll på alt som skal gjøres og handles!

Alle huskelister og aktiviteter på ett sted >

6. Last Christmas

TIPS: Vær godt forberedt, så slipper du datastress i år

Husker du i fjor, da du gikk tom for data allerede før andre juledag, og ikke fikk med deg Boxing Day-fotballen fra England på hytta? Ikke gjenta den tabben i år!

Slik streamer du alt du vil, uten å tenke på data >

7. I Saw Mommy Kissing Santa Claus

TIPS: Se opp for svindlere og falske nisser

Ikke alt er slik det ser ut som, verken i virkeligheten eller på nett. Når stadig mer av julehandelen foregår på nett, og vi kan velge og vrake blant varer fra hele verden, er det lett å bli revet med. Men husk: Jakten på gode tilbud kan fort føre deg inn på falske nettsider, med priser og produkter som er for gode for å være sanne.

Alt du trenger å vite for handle trygt på nett >

8. All I Want for Christmas

TIPS: Unn deg noe ekstra til jul

Ønsker du deg en ny mobil til jul? Da er du langt fra alene! Hver jul ligger mobiltelefoner helt i toppen på nordmenns ønskelister — og med tanke på årets spennende lanseringer, blir denne julen intet unntak. TIPS: Kjøper du ny mobil til deg selv, kan jo noen annen arve din gamle mobil. To gaver i én, der altså!

Disse mobilene vill ligge under mange trær i år >

9. What Are You Doing New Year's Eve?

TIPS: Stream så mye musikk du vil

Nyttårsfesten er for mange et av årets absolutte høydepunkter. Vi tar farvel av det gamle året med fest og fyrverkeri, samtidig som vi snapper hilsener og nyttårsforsett til alle vi kjenner. Alt til tonene av en perfekt sammensatt nyttårsspilleliste — hele natten lang!

Stream musikk — uten å bruke av din inkluderte data >

10. A Kind of Christmas Card

TIPS: Husk å sende en julehilsen

Sist, men ikke minst — husk alle de du ikke er sammen med i julen. Send en hilsen som virkelig varmer!

Så kjapt og enkelt lager du personlige julekort >

Vil du høre på sangene i artikkelen? Lytt til hele spillelisten her >

Og med det ønsker vi alle en riktig god mobiljul!