• Hjem
  • Forbruker
  • Hvorfor hikker man – og hvordan blir man gravid?

Hvorfor hikker man – og hvordan blir man gravid?

Du er ikke den enste som lurer på dette. Tvert imot.
google norge

I følge Googles egen statistikk over hvilke spørsmål nordmenn søker mest på, troner nettopp disse spørsmålene høyt. Her gir vi deg listene over hva vi søker mest på – og svarene på noe av det du tydeligvis lurer på.

Google har delt inn søkestatistikken i hva-, hvem- hvorfor- og hvordan-spørsmål. For ordensskyld gjør vi det samme. 

Hva?

Ylvis tok en hel verden med storm med monsterhiten «The Fox». Sangteksten forklarte åpenbart ikke revelyden godt nok. Det mest søkte hva-spørsmålet er nemlig «Hva sier reven?». 

Og svaret, det er skikkelig enkelt: 

«Ring-ding-ding-ding-dingeringeding! Gering-ding-ding-ding-dingeringeding! Gering-ding-ding-ding-dingeringeding! Wa-pa-pa-pa-pa-pa-pow! Wa-pa-pa-pa-pa-pa-pow! Wa-pa-pa-pa-pa-pa-pow! Hatee-hatee-hatee-ho! Hatee-hatee-hatee-ho! Hatee-hatee-hatee-ho!» 

Hvorfor?

Det mest søkte spørsmålet i denne kategorien er «Hvorfor hikker man?» Vi måtte selv ty til Google for å finne svaret, og det nærmeste vi kommer er Illustrert Vitenskaps forklaring:

«Hikke oppstår når mellomgulvet plutselig trekker seg sammen i krampaktige rykninger. Mellomgulvet, som er forbundet med lungene, hjelper oss med å puste. Når mellomgulvet trekker seg sammen, trekker det samtidig i lungene, som dermed kan fylles av luften vi puster inn».

Hvem?

Øverst på Googles «hvem-trone», finner vi spørsmålet «Hvem eier bilen?». Akkurat det kan vi på stående fot ikke svare deg på, men her har du et tips til hvordan du kan spore opp bileiere: 

Statens Vegvesen tilbyr en SMS-tjeneste som enkelt gir deg opplysningene du trenger. Send en melding med kodeord REGISTRERINGSNUMMER etterfulgt av det aktuelle nummeret – til 2282

På en god nummer to kommer spørsmålet «Hvem er jeg?». Vi beklager å ikke kunne hjelpe deg med svaret på akkurat dette, men kanskje Finn Kalvik kan. 

Hvordan?

I denne kategorien er det stor variasjon i spørsmålene. Det mest søkte er «Hvordan skrive CV?». Her finnes det en rekke gode oppskrifter og eksempler på nettet. Som for eksempel denne.  

På «hvordan-listen» finner vi også andre interessante spørsmål som «Hvordan steke biff?» og «Hvordan bli gravid?». Når det gjelder biffen, kan du ta en titt på MatPrat-kokkenes tips

Og så til svaret som kan komme til å endre livet ditt for alltid. 

Vi overlater til ekspertene i nettstedet Babyverden å svare deg på denne.

Lykke til – både med biff og baby!


Kilder: Illustrert Vitenskap, Babyverden, MatPrat, Statens Vegvesen, Google