Trygg lagring av bilder i skyen

Nå trenger du aldri mer å bekymre deg for å miste bildene dine. Med Min Sky ligger de trygt lagret på servere i skyen, slik at de aldri går tapt.

– Min Sky er enkel og trygg lagring. Bilder og filer finnes i skyen uavhengig av om du skifter telefon eller datamaskin, eller glemmer telefonen hjemme en dag.

Det forteller Telenors Business Manager Caroline Heiberg oss om deres nye bildelagringstjeneste Min Sky. Tjenesten er inkludert for alle privatkunder hos Telenor med mobil- eller Mobilt Bredbånd-abonnement.

Trygt og enkelt

Før bilder eller filer sendes fra mobil, PC, Mac eller nettbrett, krypteres nemlig filene slik at de vil være uleselige for andre – både underveis i skyen og på serverne der de lagres. For maksimal sikkerhet, lagres all data på to forskjellige servere.  

For å få tilgang til dem må du også logge deg på med brukernavn og passord. Alle bildene er lagret på ett sted, så du alltid har orden i dine fotominner.

Start nå!

Med Min Sky får du opp til 75 GB lagringsplass uten ekstra kostnad, avhengig av hvilket abonnement du har – og tjenesten fungerer både med mobil, nettbrett, PC og Mac. Har du behov for lagringsplass utover det som er inkludert i mobil- eller Mobilt Bredbånd-abonnementet ditt, kan du når som helst utvide lagringskvoten.   

Er du mobilkunde, kommer du i gang ved å sende en SMS med kodeord Min Sky til 1999. Da får du en lenke hvor du kan laste ned appen til din mobil. 

Har du Mobilt Bredbånd, tar du i bruk tjenesten på Mine sider

Du kan også lagre bilder og filer du har liggende på PC eller Mac ved å laste ned Min Sky. Min Sky fungerer ganske enkelt som en vanlig mappe der du kan trekke eller kopiere bilder, filer og dokumenter inn i mapper du oppretter eller flytter.