Søk

Online.no

Meny

Betal enkelt med mobilen

Sannsynligvis bruker du Strex allerede – men vet du det?

Har du betalt parkering, kjøpt en bussbillett eller donert til et veldedig formål med mobilen din? Da er sjansen stor for at du allerede har brukt Strex. 

Hver gang du velger å kjøpe en vare eller tjeneste ved å benytte betalingsmåter som «Mobilregningen», «Telefonregningen» eller SMS, er det nemlig Strex som håndterer betalingen.

100 prosent mobil

Strex er Telenor, Telia og ICE sin felles mobilbetalingsløsning i Norge, og alle betalingene belastes din eksisterende mobilregning. Mer enn 4 millioner nordmenn har allerede benyttet seg av en eller flere av Strex sine betalingstjenester innen digitale medietjenester, transporttjenester, parkering og lading av elbil.

Du kan også betale med Strex når du streamer musikk, kjøper brus og snacks fra automat, stemmer på tv-show, bestiller legetime eller betaler ulike medlemsavgifter eller abonnement. Veldig mange donerer også til ulike veldedige formål med SMS.

Strex er Norges eneste betalingsløsning som er 100 prosent mobil, og er tilgjengelig for alle som har en mobiltelefon – uansett type telefon og mobilabonnement.

Trenger ikke dele kontoinformasjon

Syns du det er tungvint å legge inn kort- eller kontoinformasjonen din hver gang du skal handle på nett eller i en app? Eller er du kanskje ukomfortabel med å oppgi slik informasjon? Med Strex trenger du ikke lenger dele dette med utsalgsstedet. 

– Hovedforskjellen på Strex og de andre løsningene på markedet er at forbrukerne ikke trenger å forholde seg til banken, forteller Tove Mette Dramstad, daglig leder i Strex.

Via Min Side på strex.no får du oversikt over alle dine belastninger, samt kontaktinformasjon til de aktuelle brukerstedene. Registreringen er enkel og rask, og gir ekstra sikkerhet for deg som betaler.

Dette er Strex

  • Telenor, Telia og ICE sin felles betalingsløsning i Norge. 
  • Strex gjør det trygt og enkelt å betale for produkter og tjenester med mobiltelefonen – og fungerer uavhengig av type telefon, operatør og abonnement.
  • Løsningen bygger på velprøvd teknologi, og krever ikke installasjon av app eller annen programvare. 
  • Kjøp med Strex belastes brukerens mobilregning.
  • Mobiloperatørene har siden 1999 tilbudt betaling via SMS. I 2012 gikk de sammen og opprettet et selskap som fikk navnet mPayment, som i 2015 endret navn til Strex.
  • Strex håndterer årlig over 60 millioner transaksjoner via SMS-betaling, og et stadig økende antall betalinger over nett og i apper.
  • Mer enn 4 millioner nordmenn har benyttet en eller flere av Strex sine tjenester

Kilde: strex.no