Dette bør du vite om Telenor Arena

Vi gir deg tipsene for en optimal opplevelse i det oppgraderte anlegget.
Telenor Arena

Telenor Arena er blant Norges ledende flerbrukshaller. Bygget har de siste årene huset flere av landets største messer og kulturarrangementer, samt tatt imot artister som Madonna, Bruce Springsteen og Justin Bieber. 

Nyoppusset mobilnett i Norgestoppen

Når tusenvis av fans vil dele opplevelsene sine på Twitter, Facebook eller YouTube, trengs et mobilnett utenom det vanlige. Telenor har tatt grep for å sikre deg optimale dekningsforhold, og Telenor Arena har nå fått en nettkapasitet som kan sammenlignes med gigantiske Millennium Stadium i Cardiff. Oppgraderingene har kostet 11,3 millioner kroner, og Telenors Dekningsdirektør Bjørn Amundsen er fornøyd med resultatet.

− Den tekniske løsningen inneholder 282 antenner som skal motta og sende signaler. En del av disse antennene er like store som 60’ tommer flatskjermer og de veier rundt 30 kg! For å sende signalene mellom antennene og mottakerutstyret er det strukket langt over 7,5 kilometer kabel. Det er totalt 13 basestasjoner på arenaen, så vi kan trygt si at Telenor Arena har fått et solid dimensjonert dekningsanlegg, forklarer Amundsen.

Dermed skal du trygt kunne dele og nyte opplevelsen din, og mobilen gir deg dessuten mulighet til å snike i køen.

Mindre ventetid med SnappOrder

Arenaen kan romme 23 000 tilskuere på populære konserter.  Under så store arrangementer slipper du neppe helt unna kø, men med Telenor Arenas kostnadsfrie SnappOrder-app sikrer du deg i alle fall raskere betjening i baren. Appen viser deg menyen, du kjøper det du ønsker deg, og henter mat- eller drikkevarene i en egen kasse.

Snapporder gir raskere tilgang på mat og drikke og lar deg også booke plass på Telenor Arenas anbefalte shuttlebusser. Du kan for eksempel laste ned appen via faktaboksen til høyre, eller gjennom arenaens fritt tilgjengelige WiFI. Vis sjåføren billetten på skjermen din og ta plass, enten du reiser til  eller hjem fra arenaen.

Mange overnattingsmuligheter

Før du lar deg rive med, på eksempelvis en etterlengtet konsert, kan det være godt å ha skaffet seg hotellrom for natten. Lurer du på hvor du skal bo, har personalet på Telenor Arena flere forslag, enten du foretrekker et hotell i nærheten, eller et sentralt alternativ i Oslo.

Valget er ditt

Vi ønsker deg uansett strålende opplevelser på arenaen, som i løpet av året får besøk av stjerner som Justin Timberlake, Robbie Williams og Lady GaGa.

Telenor Arena kan ta i mot 23.000 mennesker

Justin Bieber Mania Oslo 16.04.2013 (Backstage Drone Footage)

Kilder

Budstikka:Budstikka.no

Telenor Arena: http://www.telenorarena.no/

Telenor WoW: https://wow.telenor.com/telenornorway/no/news/newsarchive/Pages/Supernett-pa-Telenor-Arena.aspx (artikkelen ligger på Telenors intranett og er ikke tilgjengelig for eksterne lesere)