Full mobil FRIHET i hele EU

Du kan surfe, ringe og tekste i hele EU, uten bekymre deg for prisen.
Familie på stranda

Foto: iStock LP ©2016

Som ivrig mobilbruker har du selvsagt ikke lyst til å begrense deg bare fordi du skal på ferie til utlandet.

Ja, det er jo gjerne i ferien det er ekstra moro å utnytte mobilens mange muligheter: Enten det er å holde venner og familie oppdatert på sosiale medier, eller å la utålmodige unger strømme Netflix i leiebilen, mens du bruker mobilens karttjenester til å finne fram til hotellet.

Er du en av dem som har slått av dataroamingen i utlandet i frykt for at kostnadene skal løpe løpsk? Her er fire gode grunner til å bytte til et av våre nye FRIHET-abonnement.

#1. Lik pris i hele EU og EØS!

I likhet med Telenors andre mobilabonnementer, kan du med FRIHET surfe, ringe og tekste i hele EU og EØS, i trygg forvisning om at du har nøyaktig de samme vilkårene som du er vant til fra Norge. Det koster ingenting ekstra for roaming.

#2. Ubegrenset lagring av mobilbilder!

Vi nordmenn elsker å ta bilder og video med mobilene våre. Men som du sikkert har erfart krever mange bilder og videosnutter også sin plass på mobilen.

Med FRIHET får du derfor ubegrenset lagring av mobilt innhold med på kjøpet via tjenesten Min Sky.

Dermed er det bare å knipse i vei med god samvittighet, og kanskje gjøre videosnutten av ungene i badebassenget om til en liten kortfilm?

Med FRIHET er uansett valget ditt.

#3. Høyere hastighet og fetere datapakker

Ønsker du å se videosnutter, filmer og å streame musikk på mobilen, trenger du høyere hastigheter og større datapakker.

#4. MMS inkludert i Norge og EU

FRIHET-abonnementene lar deg selvsagt ringe og sende tekstmeldinger både i Norge og EU - uten at du trenger å betale ekstra for det. Fri bruk av MMS er også inkludert.

Det siste er verdt å få med seg: Én ting er at enkelte mobiltelefoner har gjort om vanlige tekstmeldinger til MMS-meldinger når man har lagt inn emojis, i tillegg kommer vi jo ikke utenom at gratis MMS fortsatt er en superenkel måte å holde mor og svigermor oppdatert på hva dere gjør i ferien.

Populært på Online.no nå: