Fire gode grunner til å bytte abonnement

Med FRIHET-abonnement kan du surfe, sende meldinger og snakke fritt med mobilen i hele EU – uten å bekymre deg for ekstra kostnader.
Par som tar selfie

Foto: iStock LP ©2016

Her er de unike fordelene i mobilabonnementet FRIHET:

#1. FRIHET gir deg EU og EØS inkludert!

Mange er svært opptatt av hva det koster å bruke mobilen på tur i utlandet og føler en usikkerhet rundt bruken. Dette fører til at noen skrur av dataroamingen når de er på reise, slik at de ikke får delt reiseopplevelser i sosiale medier, brukt karttjenester til å finne restauranter og hotell, sjekket mail, strømme musikk, etc.

Nå kan du surfe, ringe og sende meldinger i hele EU, akkurat som i Norge, uten å bekymre deg for ekstra kostnader. Dette gjelder også for våre abonnement Yng, U18 og U11.

#2. FRIHET gir deg ubegrenset lagring av mobilbilder!

Folk elsker å ta bilder og video med mobilen. I de nye mobilabonnementene inkluderer vi ubegrenset lagring av mobilt innhold med tjenesten Min Sky.

#3. FRIHET gir høyere hastighet og fetere datapakker

Ønsker du å se videosnutter, filmer og å streame musikk på mobilen, trenger du høyere hastigheter og større datapakker.

#4. I FRIHET er MMS inkludert i Norge, EU og EØS

FRIHET-abonnementene lar deg selvsagt ringe og sende tekstmeldinger både i Norge og EU - uten at du trenger å betale ekstra for det. Fri bruk av MMS er også inkludert.

Det siste er verdt å få med seg: Én ting er at enkelte mobiltelefoner har gjort om vanlige tekstmeldinger til MMS-meldinger når man har lagt inn emojis, i tillegg kommer vi jo ikke utenom at gratis MMS fortsatt er en superenkel måte å holde mor og svigermor oppdatert på hva dere gjør i ferien.

Populært på Online.no nå: