For deg som vet at fart betyr alt

Den råeste farten - enten du er i Norge eller på besøk i EU.
Gutter på seilbåt

Foto: iStock LP ©2016

Med lanseringen av FRIHET gjorde Telenor kort prosess og kuttet roamingkostnadene i EU,  samtidig som du fikk ubegrenset backup av ditt mobile innhold. 

Men visste du at du også får det raskeste og mest stabile mobilnettverket med på kjøpet?

1. Høy fart i Norge

Siden hele Telenors 4G-nett er oppgradert til 4G+ får du ikke bare bedre dekning, du får også tilgang til en verden med skyhøye hastigheter. Det betyr at tiden der du trengte å bekymre deg over buffring og hakking er over.

Med en teoretisk maksfart på opp til hysteriske 450 megabit per sekund er det bare å være tydelig på at dette alternativet ikke er tiltenkt hvermansen.

FRIHET 60 vil i stedet være perfekt for de som er lei av å oppleve dagens dataoverføring som en flaskehals i hverdagen, og de som ofte jobber med videofiler i høy kvalitet er ett praktisk eksempel. I tillegg har du selvsagt den kundegruppen som bare har bestemt seg for at de skal ha den beste hastigheten som er mulig å få.

Hvorvidt du faller i én av de to kategoriene vet du selvsagt best selv. 

Men det er ingen grunn til å deppe selv om du synes FRIHET 60 blir for mye.

For allerede fra abonnementet FRIHET 5GB og oppover får du opp til 100 megabit per sekund å rutte med, og det betyr faktisk at stadig flere kundegrupper kan bruke mobilen akkurat slik de ønsker.

Det er nemlig ingenting som slår høy datahastighet når du for eksempel skal laste ned et stort mobilspill, eller har lyst til å kjøpe den siste Star Wars-filmen i HD fra App Store eller Google Play. 

EKSEMPEL: Filmen The Force Awakens har en størrelse på cirka 6 GB, og har du lyst til å laste den ned sånn at familiens ungdommer kan se den flere ganger vil du virkelig få fullt utbytte av et raskt mobilnett. 

  • Har du 10 Mbit/s å rutte med, vil nedlastingen ta 1:25:55. 
  • Har du 100 Mbit/s å rutte med vil nedlastingen ta 8:35, og ja: Har du 450 Mbit/s å rutte med, vil filmen ligge klar på mobilen din etter 1:54. 

Nå skal det påpekes at alt dette er teoretiske makshastigheter og at ulike propper i systemet kan medføre lenger nedlasting i praksis. Likevel: Med FRIHET er du sikret at du til enhver tid står så langt framme i køen som mulig. 

2. Høy fart i EU

Gratis Wi-Fi kan være kanonbra, men er du mye ute og reiser har du garantert opplevd at kvaliteten på hotellenes trådløse nett kan gjøre ethvert forsøk på strømming av Netflix eller opplasting av bilder til Facebook til en umulig oppgave. 

Men nå slipper du å irritere deg over at hotellets Wi-Fi er ustabilt eller tregt som sirup. 

Som Telenor-kunde har du jo tilgang til 4G-nett i nesten alle EU-land*, og når du med FRIHET i tillegg har full kontroll på kostnadene er det bare å aktivere 4G med god samvittighet.
*De to unntakene er Lichtenstein og Malta, der du får 3G.

3. Lett å kjøpe mer data

Er du usikker på hvor mye data du bør inkludere i FRIHET-abonnementet ditt? 

Det trenger du ikke å være. 

Telenor har nemlig gjort det langt enklere å fylle på med mer data når du trenger det. 

Skal du ha med deg naboens spillgale fjortenåring på hytta? Da kan det for eksempel være greit å vite at du enkelt kan bestille engangspakken 15 GB ekstra i tre dager for kun 199 kroner.

Vil du heller ha en vanlig engangs datapakke som går ut inneværende måned? Da får du selvsagt det også, og du ser alle alternativene her!

PS: Også de nye Telenor-abonnementene Yng, U18 og U11 gir fri roaming, MMS, SMS og minutter i hele EU/EØS-området.

Populært på Online.no nå: