Hopp til innhold

Shop klær på nett

Større klesutvalg på nett

Shop klær på nett 620x350

Shopping er både gøy og godt for garderoben, men er sjelden behagelig. Spar deg for de travle handleturene, og kjøp klærne på nett.

Netthandel

Tollsatsene for netthandel

Under 200 kroner: Fritatt for mva og tollavgifter.

200–1000 kroner: Forenklet tollbehandling. Du må betale 25 prosent mva, 108 kroner i fortollingsgebyr og eventuelt toll (ved kjøp av klær).

Over 1000 kroner: Vanlig fortolling, enten ved at transportør gjør jobben, eller ved at du selv møter opp hos Tollvesenet. Du må betale 25 prosent mva, fortollingsgebyr og eventuelt toll.

Her finner du alt fra eksklusive butikker til rimeligere varianter, med enormt utvalg for alle og enhver.

Dropp den svette, ubehagelige kjøpesenterturen - med netthandel kan du få klærne levert på dørstokken.

Fashionistaenes mekka

Selv de største designerne har funnet seg til rette på nett. På nettsiden Net-a-porter kan du boltre deg i alt fra Alexander Wang-vesker til de nyeste Miu Miu-kolleksjonene ved et enkelt tasteklikk.

Når du handler fra utenlandske nettbutikker må du huske på at alle varer på over 200 kroner blir tollbelagt.

Nettshoppere med luksuriøse merker for øyet kan ta et besøk til Oak NYC, Styledrops og Barneys, som alle sender til Norge. Du kan også gjøre gode kupp på Ebay.

Rimelig og bra

Lever du på et mer begrenset budsjett? Da finner du mange flere alternativer på nett enn på kjøpesentrene. Hos Forever 21, New Look og Nelly finner du moderne klær til god pris, med rask leveringstid og lave fraktkostnader.

Godt utvalg finner du også hos Asos. Nettgiganten har hele 50 000 merker å velge mellom, både i høye og lave prisklasser. Asos har dessuten ofte salg.

Shop klær på nett Asos

Asos har, som mange andre nettsteder, latt seg inspirere av Ebay. I 2010 annonserte de Asos Marketplace, der brukere kan legge ut sine plagg til en billig penge.

Vintage-løve? Prøv deg på nett!

Vintage-shopping har kommet for å bli. Du trodde kanskje de beste vintage-funnene blir gjort på loppis eller i småbutikker? Feil! På nettet kan du finne de største skattene, og gjerne til en snillere pris.

Etsy minner på mange måter om Ebay. Her kan du kjøpe alt fra vintage-klær til håndlagde smykker, plagg og gjenstander. Forskjellen er at Etsy ikke har noen auksjoner. I stedet kan du kjøpe alle gjenstander som ligger ute, forutsatt at brukeren sender til Norge.

Shop klær på nett Etsy

Når du handler på brukerbaserte nettbutikker er det alltid lurt å sjekke tilbakemeldingene til selgeren. Jo høyere prosent, jo mer fornøyde har tidligere kjøpere vært.

Norske nettbutikker i vinden

Også kjedeforretningene har funnet sin plass på nett. Både Hennes & Mauritz, Bestseller og Gina Tricot byr på et bredt sortiment klær, og har større beholdning enn de fysiske butikkene.

Det kan altså lønne seg å sjekke nettsiden hvis du ikke finner riktig størrelse i butikken.

Sortér og spar tid

Er du fortsatt usikker på hvor du skal shoppe eller har lyst til å finne en ny butikk, kan Shopstyle gjøre mye av sorteringsjobben for deg.

I samarbeid med et stort antall nettbutikker i USA, Storbritannia, Tyskland og Frankrike har de laget en god og brukervennlig database for deg som vil handle klær hjemme fra sofaen.

Shopping på nett

Sikker netthandel 620x350

Føl deg sikker når du handler på nett

Usikker på hvilke nettsider som er trygge? Unngå svindlerfellene med disse nettreglene.

Enkle nettregler å leve etter

Slik fungerer Ebay

Bli en Ebay-proff i fem steg

Ebay er selve paradiset for ivrige nettshoppere. Her finner du nesten "alt". Her er våre fem kjappe Ebay-råd.

Bli kjent med Ebay

Shop klær på nett 364x364

Gjør kleskupp i nettbutikkene

"Hva skal jeg ha på meg? Jeg har ingenting som passer... og jeg orker ikke køene på kjøpesenteret..." Høres det kjent ut?

Få klærne levert på døra

Shop gadgets på nett 364x364

Ingen hverdag uten gadgets

De rette gadgetene kan redde hverdagen. De beste finner du på nett.

På nett for dingsene alle trenger

Shop skjønnhetsprodukter på nett 364x364

Skjønnhetsprodukter er billigere på internett

Tollfritt, større utvalg og billigere produkter. Kjøp skjønnhetsproduktene på nett.

Dette er de beste nettbutikkene