Slik lager du de beste påskebildene

Superenkelt og kjapt med Instagram Layout.
Instagram Layout gir deg mulighet til å lage collage av bildene dine

Med appen Instagram Layout kan du vise frem påskebildene dine på en ny måte. Foto: Anette Hobæk Ravnsborg

Instagram Layout

Det er påske og høysesong for bilder. Og når vi tar flotte bilder fra påskefjellet vil vi selvsagt vise det frem på sosiale medier. Med appen Layout fra Instagram kan du vise dem frem på en enda bedre måte. Og rosinen i pølsa er at det er enkelt og lettvint. Du trenger ikke en gang har selve instagram-appen for å kunne bruke Layout.

Gjort i en fei

Appen er enkel i bruk. Du har ti ulike collage-oppsett å velge mellom, og du kan legge opptil ni bilder i en collage.

Når du åpner appen, får du listet opp bildene fra kamerarullen din. 

For å forenkle prosessen, kan du velge mellom alle bildene dine, bilder med ansikter eller nylige bilder. Det finnes også en «fotoautomat»-funksjon som lar deg ta fire bilder kjapt etter hverandre.

Instagram Layout

Mange valg

Når du har valgt bildene du ønsker å ha med, samt oppsett du vil ha i collagen din, kan du gå videre for å tilpasse den ytterligere. 

Husk at du når som helst kan gå tilbake og velge et nytt oppsett om du ikke er fornøyd.

Egen tilpasning

Instagram Layout

Når du har kommet så langt, kan du dra i bildene slik at de får det formatet du ønsker.  Du kan også endre rekkefølgen, knipe for å zoome inn eller ut, speilvende eller rett og slett legge ut bildet opp-ned. 

Og om du ombestemmer deg i forhold til bildeutvalget, kan du bytte ut et bilde fort som bare det. 

Del der du vil

Når du er ferdig med en collage, kan du dele det direkte til Instagram eller Facebook, via tekstmelding, eller åpne collagen i en annen app.

Den ferdige collagen legger seg som eget bilde i bildebiblioteket ditt i telefonen.

Dersom du har lyst til å dele bildene fra ferien med bare noen få, kan du gjøre enkelt med Historier i Min Sky. Her er det nemlig du som inviterer venner eller familie til å se din historie i bilder/bilde-historie. Eller dere kan sammen skape en, ved at flere laster opp bilder og videoer til den samme historien.

Populært på Online.no nå: