Hvilken iPhone skal barna få under juletreet?

Se hvilken modell som passer best.
Mange iPhone-modeller å velge mellom

Aldri har det vært flere spennende iPhone-modeller på markedet, noe som kan by på luksusproblemer om du ønsker å gi bort en i julegave til familiens yngste.

Takket være SWAP har det aldri vært enklere å gi bort en mobil til jul.

Men hvilken skal du velge? Det kan denne guiden muligens gi noen svar på.

iPhone SE

iPhone SE

Denne iPhone-modellen er den perfekte inngangsmodellen til mobilverdenen.

På utsiden er mobilen lik iPhone 5-modellene, som har en størrelse og passform som passer bra til mindre barnehender.

På innsiden finner du imidlertid mer kraft, tilsvarende det vi finner i iPhone 6s. Mobilen klarer derfor å dra flere apper uten problemer, samtidig som kameraet med 12 MP kan ta flotte bilder og 4K-video.

Det kan imidlertid være verdt å merke seg at iPhone SE verken er vann- eller støvtett, slik de senere modellene er. Om det er meningen at mobilen skal være mye med ut på tur, kan det lønne seg å gå opp en modell.

iPhone 7

iPhone 7

iPhone 7 var den første Apple-mobilen som tåler både vann og støv, noe som er perfekt for aktive barn som ikke skyr dårlig vær.

Mobilen er i tillegg rask, og tar unna alt som er av apper og oppgaver – i tillegg til å kunne ta flott bilder i varierende lysforhold.

Alt i alt er iPhone 7 fortsatt en svært god mobil, som gir deg svært mye for pengene.

iPhone 8

iPhone 8

Av utseende er iPhone 8 tilnærmet lik som iPhone 7, med unntak av baksiden – som nå er laget av glass.

På innsiden finner du litt mer kraft, samt mulighet for trådløs lading og et noe bedre kamera enn i forgjengeren.

Når det kommer til iPhone 8-skjermen, har denne fått et lite løft i form av HDR-støtte og TrueTone-funksjonalitet, som tilpasser lysstyrke og hvitbalanse etter omgivelsene rundt deg.

Oppgraderingene i iPhone 8 er av en slik karakter at den kanskje passer best til mer avanserte og erfarne mobilbrukere – som kan sette pris på de mest moderne funksjonene.

... og iPhone X (til de voksne)

iPhone X

Vi kommer neppe unna Apple nyeste mobilvidunder iPhone X, som er en av de mest avanserte mobilene på markedet (om ikke den mest avanserte).

Både med tanke på pris, størrelse og funksjoner er denne mobilen mest sannsynlig «overkill» for de fleste barnehender, selv om den sikkert blir å finne på manges ønskelister.

Til foreldre, derimot ... det er en helt annen sak.

Populært på Online.no nå: