Søk

Online.no

Meny

Orker du ikke vente på de nye iPhone-modellene?

Sjekk de knallgode iPhone-alternativene du kan få levert allerede nå.

Apple har lansert hele tre nye iPhone-modeller, der spesielt de to toppmodellene iPhone XS og iPhone XS Max har fått mye oppmerksomhet.

Til felles for disse to er ekstrem ytelse ... og en lansering først den 21. september. Og de som venter på den tredje modellen – iPhone XR – må vente enda lenger, nemlig til 21. oktober.

Kanskje er du en av dem som har fulgt Apple-lanseringen med interesse – men som ikke føler at du trenger en mobil som ligger helt i toppsjiktet på både ytelse og pris?

Da har du heldigvis noen tidligere lanserte og fortsatt svært gode iPhone-alternativer som kan kjøpes i dag – med rask levering fra nettbutikken:

iPhone X

Etter under et år på markedet forsvinner nå iPhone X ut av det offisielle sortimentet til Apple – men det er heldigvis fortsatt mange på lager i Telenors nettbutikk.

Heldigvis, ettersom dette i aller høyeste grad er en «monstermobil» som vil kunne vise muskler mange år fremover.

Selve designet på iPhone X fungerer åpenbart så bra at de har viderebrakt det i alle de tre nye modellene som ble lansert i år. Borte er den karakteristiske hjem-knappen, noe som tillater en skjerm som strekker seg ut i alle kanter. I stedet for å låse opp mobilen med fingeravtrykk, kan den scanne ansiktet ditt med FaceID-funksjonen.

Selve skjermen, som er bygget på OLED-teknologi, kan også by på såpass imponerende bilder at det ikke er mye som skiller de nye mobilene fra denne. Det samme gjelder kameraet, som fortsatt er noe av det mest imponerende vi har sett i et mobilkamera.

iPhone 8

Da iPhone 8 kom på markedet i fjor, var den så kraftig at den faktisk danket ut flere laptoper i ytelsestester.

Og når de aller færreste av oss bytter ut laptopen en gang i året, burde vel det kunne dekke opp for de daglige mobilbehovene til de fleste av oss?

Noen vil kanskje også kunne sette pris på det «klassiske» designet i iPhone 8 – faktisk er dette den siste iPhone-modellen med en fysisk hjemknapp under skjermen.

Takket være en bakside laget i glass kan mobilen lades trådløst, og både innmat og kamera holder så høy standard at du vil kunne ha stor glede av iPhone 8 også i mange år fremover.

iPhone 8 Plus

Store mobiler er tydeligvis på moten, og størrelse er det nok av i iPhone 8 – en perfekt kraftplugg av en mobil (kanskje spesielt for deg med store hender).

Her er innmat og design i stor grad likt som på den noe mindre iPhone 8, med unntak av blant annet et dobbeltkamerasystem på baksiden. Med dette kan du blant annet ta portrettbilder med variabel dybdeskarphet, noe som har vist seg å gi imponerende resultater i praksis.

Ikke minst kommer det større batteriet godt med for aktive mobilbrukere: Selv har vi opplevd å ha over 50 prosent batteri igjen etter lang dag med mye aktivitet på mobilen.