Vant du en av disse tøffe smartklokkene?

Konkurransen er avsluttet og vi har trukket en heldig vinner.
Smartklokker

Som første og eneste mobiloperatør i Norge, har Telenor nå lansert 4G Tale – en ny teknologi som gjør det mulig å bruke 4G-nettet også til vanlige telefonsamtaler. I den anledning ønsket vi å feire litt ekstra med en liten quiz.  Ved å svare riktig på tre spørsmål om 4G –og WiFi-tale, kunne du være med i trekningen av en Apple Watch eller en Samsung smartklokke.

Enkelt forklart gjør Wi-Fi Tale det mulig for telefonen å koble seg til ditt eksisterende trådløse nettverk. Du kan da ringe og motta samtaler til ditt vanlige telefonnummer som normalt, men mobilsamtalene går via wi-fi og ikke det vanlige mobilnettet.

Og vinneren er...

Nå er svarene avgitt, konkurransen avsluttet og vinnerne er kåret. 

Den heldige vinneren som alltid kan svare på hvor mye klokka er, og ikke lenger har noen unnskyldning for å komme sent er, Per Andreas Thorp fra Hosle. Valget falt på smartklokken Samsung Gear S2 Classic, som straks dukker opp i postkassen.

Vi gratulerer og takker for alle bidrag.

Prøv lykken i vår SWAP-konkurranse

Løpet er ikke kjørt for dere andre heller. Du har vel fått med deg at SWAP er den nye måten å kjøpe telefon på? SWAP – en ny smartere måte å kjøpe mobil på. Med SWAP betaler du ingenting i dag, kun en fast lav månedspris over 24 måneder. Etter 12 måneder kan du bytte til ny mobil – uten å betale mer for den gamle.

Det feirer vi med en liten quiz om tilbudet vårt. Svar riktig på tre spørsmål, og vær med i trekningen av en splitter ny Samsung Galaxy S7 edge 32GB gull.

Populært på Online.no nå: