Delta i sommerens store forsikringskonkurranse

Vet du hva du skal gjøre om mobilen din blir ødelagt? Svar riktig på 3 spørsmål og vær med i trekningen om en iPhone 6!

Med mobilforsikring fra Telenor har du dekning for mange av de uheldige situasjonene du kan komme i.

Sommeren er høysesong for mobilskader, og de neste månedene vil mer enn 50.000 av Telenors kunder skade, ødelegge eller miste mobilen sin. 
Om vi legger sammen prisen for alle mobilene som blir ødelagt eller mistet totalt i år snakker vi om verdier for om lag 600 millioner kroner.

Snu din uflaks

Uflaks

Har du opplevd dette noen gang?

I følge Telenor er det tre hovedgrunner til at folk melder inn skader: Knust skjerm utgjør hele 70 prosent av de innmeldte skadene, 20 prosent gjelder at mobilen er ødelagt av vann, mens 10 prosent mister eller blir frastjålet mobilen.

Men hva gjør du om du blir en av de uheldige i sommer? Har du forsikring, og i så fall: Har du oversikt over hva mobilforsikringen din dekker?

Delta i Telenors morsomme "Snu din uflaks"-konkurranse og sjekk om du har kontroll. Svarer du riktig på alle de 3 spørsmålene er du med i trekningen av en iPhone 6 64GB. Det trekkes totalt tre vinnere. Og som seg hør og bør i en forsikringskonkurranse: 6 måneder Mobil forsikring er inkludert i premien!

Konkurransen avsluttes mandag 17. august og vinneren kunngjøres via e-post og på online.no få dager etter. Vinneren blir i tillegg kontaktet direkte av Telenor, og får tilsendt premien per post.
Lykke til!