Klarte du å gjette hva Aksel gjorde med gullmedaljen sin?

Konkurransen er avsluttet og vi har trukket en heldig vinner.
GIF

For noen knappe uker siden oppfordret vi deg til å se en filmen der Aksel Lund Svindal sin første VM-gullmedalje smeltes om og deretter svare på tre enkle spørsmål. Premien var ikke mindre enn flaggskipet iPhone 6s Plus 64GB. Og hvem har vel ikke lyst på en ny mobil før sommerferien!

Og vinneren er...

Nå er svarene avgitt, konkurransen avsluttet og vinneren kåret. Den som fulgte nøye med og dermed stikker av med en flunkende ny iPhone er Jonas Aarrestad Trodahl fra Voll. Vi gratulerer og takker for alle bidrag. 

Da Aksel Lund Svindal tok sitt første VM-gull i utfor i Åre 2007, var det ikke bare et bevis på at han var verdens raskeste mann – det viste også at alt er mulig dersom du jobber hardt nok. Nå skal denne gullmedaljen bli til noe mer. Ønsker du å lære mer om hvordan vi fordeler Aksels gullmedalje, kan du lese mye mer om det her.

Prøv lykken i vår Fart-quiz

Løpet er ikke kjørt for dere andre heller, for vi snurrer i gang en ny konkurranse. Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på tre spørsmål om fart og dekning - og du er automatisk med i trekningen av en lekker Samsung Galaxy S7 edge 32GB.

Lykke til!

Populært på Online.no nå: