Vant ditt bilde Min Sky fotokonkurransen?

Vi har trukket tre heldige vinnere.
fotokonkurranse

For noen uker siden ønsket vi å feire at vi har ubegrenset lagring av mobilbilder i Min Sky med en morsom fotokonkurranse. Konkurransen gikk ut på at dere skulle sende oss deres beste sommerbilde.

I tillegg til at førsteplassen stikker av med den populære toppmodellen Samsung Galaxy S7 edge, deler vi også ut to fotovinnere som får Bose QuietComfort hodetelefoner eller en Bose Soundlink høyttaler i premie.

Og vinnerne er...

Responsen har vært enorm. Totalt har vi mottatt hele 2065 knakende fine og stemingsfulle sommerbilder fra dere. Med så mange flotte bilder, har det vært vanskelig å velge ut kun tre bilder. Men, etter en nøye vurdering har vi nå kommet frem til tre heldige vinnere som straks vil motta en premie i posten.

Førsteplass

«Camping» av Xander Cornelius Moy:

fotokonkurranse

Bildet er tatt på Odda camping i sommer da Xander var på vestlandstur med sine to eldre søstre.
-    Jeg liker spesielt godt komposisjonen med utsikten ut av teltet, og jeg føler at jeg karte å fange den spesielle stemingen det var den dagen med kameraet, sier han.

Andreplass

«Mister hodet av den slående varmen» av Gro Jeanette Gjørsvik:

Fotokonkurranse

Bildet er tatt på Mallorca med humor og glimt i øyet, og spiller ifølge Gro Jeanette på ordspillet «Mister hodet av den slående varmen».
-    Vi ville være litt artige og tulle med en komposisjon, sier hun selv om bildet.

Tredjeplass

«Solnedgang» av Geir Henning Olsen fra Lillehammer:

Fotokonkurranse

Bildet er tatt på strandpromenaden på ferieøya Kreta da Geir og familien var på sommerferie sammen med venner – med kamera på skulderen klar for å fange sommerens beste blinkskudd.
-    Jeg synes det gøy med alle fargene, og synes jeg klarte å fange solen på en kreativ måte, sier han.

Prøv lykken i vår superenkle quiz

Løpet er ikke kjørt for dere andre heller. Vi ferier nemlig at Telenor er først i Norge med 4G Tale og WiFi Tale. Svar på tre enkle spørsmål og vær med i trekningen av Apple Watch eller en Samsung smartklokke! 

Lykke til!

Populært på Online.no nå: